Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Γνωστός ηθοποιός: "Χαίρομαι με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου"

Είναι αγαπημένος πρωταγωνιστής και έχει μια από τις πιο αισθησιακές φωνές στην Ελλάδα. Πρόσφατα μίλησε στην A.V για την πολιτική κατάσταση της χώρας και αποκάλυψε πως χαίρεται με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου.

Ψηφίσατε στις εκλογές;
Ναι, μετά από 14 χρόνια

Για ποιον λόγο δεν ψηφίζατε όλα αυτά τα χρόνια;
Γιατί να ψηφίσω; Για το ληστρικό του θέματος; Το συν 50 έδρες ή το λευκό και άκυρο πηγαίνουν στο πρώτο κόμμα; Εκλογονόμοι μαγειρεμένοι για να μπορούν να βγαίνουν τα δύο μεγάλα κόμματα, μην κρυβόμαστε

Πώς κρίνετε την αυτή την άνοδο της άκρας δεξιάς και την είσοδο της Χ.Α στη Βουλή;
Αυτό έγινε διότι οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα συνειδητοποίησαν ότι η ΝΔ παραέχει γίνει μη λαϊκό κόμμα. Τα άκρα υπάρχουν και στα δεξιά και στα αριστερά και πάντα θα υπάρχουν. Σε μία περίοδο που φοβάσαι όταν έρχεται κάποιος και δείχνει τα μπράτσα λες σε αυτόν θα πάω δίπλα. Μπας και δείρει αυτόν που με φοβίζει.

Όπως έδερναν ή γιαούρτωναν και οι ίδιοι οι πολίτες όμως
Όχι, κάνετε λάθος. Διαφωνώ με το ματωμένο πρόσωπο του κ. Κωστή Χατζηδάκη, χαίρομαι όμως με το γιαουρτωμένο πρόσωπο του κ. Πάγκαλου.

Δεν είναι και αυτό μία πράξη βίας;
Πράξη βίας είναι το να μην υπάρχει υπουργείο πολιτισμού. Ο Τσίπρας, δε θα πει κανείς ότι είναι μεγάλος πολιτικός, αλλά είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είπε στοπ. Ο μόνος δε που τον φοβήθηκαν όλοι. Τι φοβούνται νομίζετε; Να βγει το 2% του ΑΕΠ της Ευρώπης από την ευρωζώνη; Ή μήπως αν βγει από την ευρωζώνη αυτό το 2% και συμπαρασύρει και ένα υπόλοιπο 30%;

Αν αναρωτιέστε ποιος τα είπε, πρόκειται για τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...