Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ερωτικό μυθιστόρημα γράφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζει το νέο της εγχείρημα που δεν είναι άλλο από τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος και, μάλιστα, ερωτικού περιεχομένου.

Η Σταματίνα είναι ανήσυχο πνεύμα και δεν διστάζει να εκφράζει τις απόψεις της, όχι μόνο προφορικά, αλλά και γραπτά. Αυτό φάνηκε και πριν από λίγους μήνες όταν -μετά το κλείσιμο του Alter και την αναγκαστική παύση των καθηκόντων της στο μεσημεριανό πρόγραμμα του καναλιού- απέκτησε τον δικό της διαδικτυακό τόπο, τον tsimtsilicious, όπου γράφει τα δικά της θέματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια εδώ και λίγο καιρό ασχολείται με τη συγγραφή ενός βιβλίου, το οποίο όπως αποκάλυψε η ίδια είναι μυθιστόρημα.

«Γράφω ένα βιβλίο, ερωτικό μυθιστόρημα, το οποίο ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρω να ολοκληρώσω. Ηταν μια εσωτερική μου ανάγκη, ένας τρόπος να εκφράσω όσα κρύβω στο μυαλό και την ψυχή μου…» τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η αλήθεια είναι πως η Σταματίνα είναι ένα δραστήριο άτομο με πολύ ενέργεια και το γράψιμο είναι για εκείνη μια ωραία διέξοδος για εκτόνωση. Ακόμα και στο Twitter τής αρέσει να εκθέτει τα συναισθήματα και τις απόψεις της.

Χθες, μάλιστα, έδωσε μια έμμεση απάντηση σε όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι είναι «στο περίμενε» για το αν θα αναλάβει το καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1, μιας και όλα μέχρι στιγμής είναι «στον αέρα»:

«Σημασία στη ζωή έχει να την απολαμβάνεις με τις καλές και τις κακές στιγμές της. Κάθε εμπειρία έχει κάτι να σου δώσει. Αρκεί να είσαι αρκετά ψύχραιμος για να το καταλάβεις».


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...