Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Δούκισσα Νομικού: "Θέλω πολύ ένα μωρό αλλά"...'

Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε σήμερα στο πλατό του Μίλα και μοιράστηκε με την Τατιάνα και τους τηλεθεατές για την φοιτητική της ζωή και το πτυχίο, για την ντόρο που είχε γίνει με την σέξι εμφάνισή της στο MadWalk, για τον έρωτα, τον γάμο και τα παιδιά αλλά και τα fitness μυστικά της.

Μπορεί να είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα και να έχει καταφέρει πολλά πράγματα στην επαγγελματική της ζωή ωστόσο η Δούκισσα δεν έχει αφήσει πίσω της σπουδές της.

Το τελευταίο διάστημα είχε πολύ διάβασμα για την εξεταστική της στην ΑΣΟΕ και μάλιστα ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει την πρακτική της και να πάρει το πτυχίο της. Το ότι είναι γνωστή δεν την εμποδίζει να λειτουργεί όπως κάθε άλλη φοιτήτρια...

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια σχολίασε ακόμα την έκταση που πήρε η εμφάνισή της με τα cupkakes στην πασαρέλα. Ο μπαμπάς της την στήριξε πολύ και δεν είχε πρόβλημα, όπως κάνει σε κάθε της βήμα. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επαγγελματικά της σχέδια. Ακόμα, η Δούκισσα μίλησε για το αν θέλει να ντυθεί νυφούλα αναφέροντας πως για εκείνη δεν υπάρχει ιδανικός σύντροφος.

Πιστεύει ότι για να πάρει την απόφαση να παντρευτεί θα είναι όταν νιώσει ασφάλεια με κάποιον άνθρωπο ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει μανούλα. Τα αγαπάει πολύ τα μωρά αλλά δεν αφήνει το συναίσθημα να την παρασύρει και περιμένει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...