Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Δ. Ολυμπίου: Σέξυ, στη φωτογράφιση για το ανατρεπτικό video clip της!

Μια ιδιαίτερα ανατρεπτική και σέξυ φωτογράφηση έκανε η Δέσποινα Ολυμπίου για τις ανάγκες του νέου της video clip. To TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια των γυρισμάτων και σου εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό.
 
Με πολύ κέφι και καλοκαιρινή διάθεση η Δέσποινα έκανε για ακόμη μια φορά τη διαφορά και βρέθηκε με τους συνεργάτες της στην τοποθεσία Βραυβρώνα για ένα γύρισμα με πολύ ερωτική διάθεση 

H γνωστή ερμηνεύτρια οπτικοποίησε το νέο της τραγούδι  "Δεν σε αφήνω από τα μάτια μου" που είναι ντουέτο με τον Stereo Mike, σε στίχους Λίνας Δημοπούλου και Stereo Mike και μουσική Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Επιλέγοντας ένα εντυπωσιακό pencil φόρεμα της σχεδιάστριας Ourania Kay σε ασπρόμαυρη διχρωμία που είναι μια από τις κυρίαρχες φετινές τάσεις και δερμάτινες λεπτομέρειες, η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν πολύ κομψή, κλέβοντας για μια ακόμη φορά της εντυπώσεις. Το σύνολό της συμπλήρωνε και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin.
 
Συμπρωταγωνιστής της ένας νεαρός γυμνασμένος άντρας που εμφανίζεται ημίγυμνος, άλλοτε φορώντας μόνο το πουκάμισό του και εσώρουχα κι άλλοτε έχοντας ένα δερμάτινο κάλυμμα στο μάτι, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω του.

Την σκηνοθεσία του video clip κάνει ο Κωνσταντίνο Ρήγος, το styling ο Διονύσης Κολποδίνος και μαλλιά και make - up η Έλενα Χατζηνικολίδου!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...