Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Αννίτα Κούλη και Γιώργος Χρυσοστόμου: Ενας έρωτας τρελός και κρυφός...

Η Αννίτα Κούλη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου είναι ζευγάρι στη ζωή! Οι ηθοποιοί, που γνωρίστηκαν σε θεατρική παράσταση στην οποία εμφανίζονταν μαζί, κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρυσοστόμου και Κούλη συνεργάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι με το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης στην παράσταση «Υπηρέτης δύο αφεντάδων». Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η συνεργασία τους αυτή ήταν μοιραία, αφού από τις πρόβες κιόλας δεν άργησαν να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλον και να γίνουν ζευγάρι.

«Ο Γιώργος και η Αννίτα διατηρούν χαμηλό προφίλ και γι’ αυτό αποφεύγουν να εμφανίζονται μαζί σε δημόσιους χώρους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να περνάνε εκείνοι καλά και όχι να διατυμπανίζουν τη σχέση τους...» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον τους. Οπως και να ’χουν τα πράγματα, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα όμορφο και πολύ ταιριαστό ζευγάρι!

Στο παρελθόν η Αννίτα Κούλη είχε δεσμό με τον επίσης συνάδελφό της Αλέξανδρο Σταύρου και σχεδόν ποτέ δεν αναφέρθηκε σε αυτή τη σχέση, αφού πραγματικά αυτό που την ενδιαφέρει είναι να βγάζει προς τα έξω μόνο ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της.

Αλλά και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος όταν έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά «L.A.P.D.» διατηρούσε δεσμό με τη συνάδελφό του Χριστίνα Μαντέση, δεν θέλει να μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει στην ερωτική του ζωή. Ο έρωτας, όμως, δεν είναι κάτι που κρύβεται, και τα ερωτευμένα ζευγάρια όσο κι αν θέλουν να κρυφτούν φαίνονται από μακριά...


ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...