Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Mega: "Θολό το κλίμα" για τον Γρηγόρη

Σε πολύ καλό, αλλά και… θολό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μεταξύ του διευθυντή Προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μπορεί στο τέλος να μην έδωσαν τα χέρια, αλλά συμφώνησαν ότι θέλουν να συνεχίσουν την πετυχημένη συνεργασία τους. Ολα πλέον θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, για να αποφασιστεί οριστικά αν την επόμενη σεζόν θα υπάρχει «Ομορφος κόσμος» στο κανάλι της Μεσογείων!

Αρκετά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί τους τελευταίους μήνες για το τι πρόκειται να κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη σεζόν. Κάποια από αυτά μάλιστα τον ήθελαν να μετακομίζει από το Mega στον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Ωστόσο, ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε δηλώσει επανειλημμένως ότι προτεραιότητά του ήταν να μιλήσει με το κανάλι του και στη συνέχεια, αν υπήρχε πρόβλημα, θα μπορούσε όπως κάθε επαγγελματίας να συζητήσει και άλλες προτάσεις αναζητώντας καινούργια τηλεοπτική στέγη.

Φαίνεται όμως ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί από τον σταθμό της Μεσογείων έλαβε τη διαβεβαίωση ότι επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αν και εφόσον βέβαια όλα πάνε καλά, γιατί παρά το φιλικό κλίμα και την καλή διάθεση υπάρχουν πολλά προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν στο Mega, το οποίο μπορεί να τερμάτισε πρώτο στην τηλεθέαση και αυτή τη σεζόν, αλλά αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα που υπάρχουν γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο λόγω της μείωσης των διαφημιστικών εσόδων.

Την Τρίτη το μεσημέρι, λοιπόν, ο «Αρνι» βρέθηκε στα γραφεία του Mega, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή Προγράμματος Πέτρο Μπούτο. Ηταν η πρώτη επίσημη συνάντηση που είχαν και που είχε οριστεί πριν από καιρό με σκοπό να δουν τι μέλλει γενέσθαι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι δύο άντρες συζήτησαν πολλή ώρα για ό,τι συμβαίνει γενικότερα στην τηλεοπτική αγορά - κατάσταση που έχει άμεση σχέση με τη συνεργασία τους, καθώς όλα θα εξαρτηθούν από τον προϋπολογισμό που θα εγκριθεί από το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού. Μόνο τότε τα στελέχη θα είναι σε θέση να αποφασίσουν ποιες εκπομπές και σειρές θα μπορέσουν να βγάλουν στον αέρα την επόμενη σεζόν.

Βέβαια, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, ο «Ομορφος κόσμος» είναι από τις εκπομπές που έχουν προτεραιότητα για το Mega, αφού άλλωστε είχε πολύ πετυχημένη πορεία στο prime time.

Ωστόσο, μόνο όταν γνωρίζουν τι χρήματα θα έχουν στη διάθεσή τους για το συνολικό πρόγραμμα του σταθμού, θα μπορέσουν να πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους για κάθε εκπομπή ξεχωριστά. Ετσι, ορίστηκε νέα συνάντηση στο επόμενο δεκαήμερο, οπότε εκτιμάται ότι θα έχει ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο και θα μπορούν να διευκρινιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

Η στάση, όμως, και των δύο πλευρών προμηνύει θετικές εξελίξεις, οπότε αν όλα πάνε καλά, οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία και την επόμενη σεζόν να απολαμβάνουν τον «Ομορφο κόσμο» μέσα από τη συχνότητα του Mega.


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ/ ESPRESSO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...