Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Άντζελα Δημητρίου: Δεν ήξερα ότι η Κερύνεια είναι στα Κατεχόμενα - ΒΙΝΤΕΟ

Αντί να κατευνάσει τα πνεύματα η Άντζελα Δημητρίου συνεχίζει να «τραβάει το σχοινί» και να εξοργίζει ακόμα περισσότερο μια μερίδα κόσμου. Η τραγουδίστρια μετά το σάλο που προκλήθηκε με την είδηση πως θα εμφανιστεί σε ξενοδοχείο της Κερύνειας για χάρη ενός Λιβανέζου φίλου της, για να τραγουδήσει, βγήκε στην εκπομπή «Μίλα» και την Τατιάνα Στεφανίδου για να δώσει εξηγήσεις. Δεν μπορούμε να πούμε, βέβαια, πως όσα είπε ήταν αποδεκτά αφού υποστήριξε πως τελικά δεν ήξερε ότι η Κερύνεια ανήκει στην Κατεχόμενη Κύπρο κι αν το γνώριζε δεν θα δεχόταν.
Μάλιστα, για να γίνει ακόμα πιο πιστευτή αποκάλυψε πως πέρυσι της είχε γίνει πρόταση, ξανά, να τραγουδήσει στην Κατεχόμενη Κύπρο με αμοιβή 60.000 ευρώ και την αρνήθηκε. Έτσι, ήθελε να αποδείξει πως δεν θα έκανε αυτή την εμφάνιση για τα χρήματα αλλά για να κάνει το χατίρι στο φίλο Λιβανέζο. Εμείς απλώς δεν καταλάβαμε… τώρα που έμαθε η κυρία Δημητρίου ότι η Κερύνεια ανήκει στην Κατεχόμενη Κύπρο, η μουσική απέκτησε σύνορα;
Άμεσα, μεταξύ άλλων, αντέδρασε η Ευριδίκη μετά τα όσα είπε η Άντζελα Δημητρίου στην Τατιάνα Στεφανίδου γράφοντας στο Twitter της: «Μην μας ανάβεις πάλι…είπαμε δικαιολογία δεν υπάρχει…καλύτερα να μη μιλάς πάρα να λες ψέματα. Λυπάμαι!» και ακολούθησε πλήθος κόσμου που συμφώνησε με την αγανακτισμένη τραγουδίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...