Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Στ. Μαλέλης, Τζ. Καλημέρης, Μιχ. Χατζηγιάννης μιλούν με θάρρος για την κατάθλιψη, τον καρκίνο, τις φοβίες

Στην τελευταία εκπομπή “Όλα για την υγεία mou” που θα μεταδοθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 17:10, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης και οι συνεργάτες του επέλεξαν να παρουσιάσουν τα πιο σημαντικά θέματα που προβλήθηκαν στην εκπομπή την τηλεοπτική χρονιά που πέρασε.

Θα αναφερθούν οι προτάσεις της εκπομπής οι οποίες λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κρίση, μας βοηθούν να ζήσουμε πιο υγιεινά αλλά και οι ανθρώπινες ιστορίες που ανέδειξαν με συγκλονιστικό τρόπο μεγάλα ζητήματα υγείας, όπως η αυτοκτονία, τα αναβολικά και η διάσωση μετά από ανακοπή καρδιάς. 
Επίσης, θα επαναπροβληθούν βίντεο που αφορούν σε νεώτερες τεχνικές και θεραπείες, τάσεις διατροφής αλλά και προγράμματα τα οποία έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν τη ζωή μας.

Θα θυμηθούμε τις εξομολογήσεις γνωστών προσώπων, όπως ο Σταμάτης Μαλέλης, ο Τζώνυ Καλημέρης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κ.ά., οι οποίοι μίλησαν με θάρρος και χωρίς ταμπού για σοβαρά ζητήματα της υγείας τους όπως η κατάθλιψη, ο καρκίνος, οι φοβίες κ.ά.

Η εκπομπή κλείνει με την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του ακαδημαϊκού Δημήτρη Τριχόπουλου, ο οποίος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο ερώτημα “μπορούμε να προλάβουμε τον καρκίνο;”, αλλά και με αποσπάσματα από την εκπομπή για τη δωρεά οργάνων, η οποία συγκίνησε τους τηλεθεατές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...