Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Μας αποκαλούν τα παράσιτα της Ευρώπης»

Η γνωστή δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στη Σουηδία, είναι συχνός στόχος των νεοναζιστικών οργανώσεων της χώρας. Οι οποίες πλέον της ζητούν -από εκείνη και όλους τους Έλληνες μετανάστες- να εγκαταλείψουν την χώρα.

«Πριν από λίγο καιρό πήρα ένα απειλητικό γράμμα από Ναζί που με καλούσαν να εγκαταλείψω τη Σουηδία και μου έγραφαν, μεταξύ άλλων, ότι οι Έλληνες είναι τα παράσιτα της Ευρώπης». Αυτό αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε συνέντευξη που έδωσε στο ΟΚ. Ένα περιστατικό που, όπως είναι προφανές, την αναστάτωσε. Και το οποίο δείχνει την πραγματική γνώμη που έχει ένα ποσοστό του ευρωπαϊκού πληθυσμού για τους Έλληνες και την θέση μας στην νέα Ευρώπη που ανατέλλει. Η' μήπως που δύει.

Μάλιστα η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα ως ανταποκρίτρια σουηδικών Μέσων Ενημέρωσης και στην συνέχεια έμεινε και για ολιγοήμερες διακοπές μαζί με την 4χρονη κόρη της, Μελίνα.

«Στην κόρη μου μιλάω μόνο ελληνικά. Η Μελίνα πολλές φορές μου απαντάει σουηδικά, αλλά παρόλο που είναι τεσσάρων χρονών μιλάει πολύ καλά τη γλώσσα», είπε η Αλεξάνδρα. 
 
Προσθέτοντας πως η Μελίνα είναι πολύ κοινωνική και πως έλεγε κάθε πρωί σε όποιον συναντούσε: «Με λένε Μελίνα. Είμαι τεσσάρων χρονών και είμαι Ελληνίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...