Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Iggy Pop:"Είμαι κι εγώ Έλληνας" - BINTEO

Ο "αειθαλής" Iggy Popκαι η μπάντα του "The Stooges" αποθεώθηκαν τη Δευτέρα στη σκηνή του Terra Vibe στη Μαλακάσα. Χαιρετώντας το ελληνικό κοινό ο rocker φώναξε απογειώνοντας τον ενθουσιασμό τους "I am Greek too" ("Είμαι κι εγώ Έλληνας").

Την τρίτη μέρα του φετινού Rockwave Festival, ο Ιggy ανέβασε τα γκάζια από την αρχή, προσκαλώντας μαζί του στη σκηνή πολλούς από τους οπαδούς του. Κίνηση που επαναλήφθηκε αρκετές φορές και έδωσε δυναμισμό στη συναυλία και το απαραίτητο "μήνυμα" για χορό από την αρχή έως το τέλος.

H μιάμιση σχεδόν ώρα της εμφάνισής τους τα είχε όλα: Τα γνωστότερα τραγούδια-ύμνους των Stooges, κόσμο να ανεβοκατεβαίνει στη σκηνή κατά τη διάρκεια του “No Fun”, βρισιές και χειρονομίες εκατέρωθεν.

Ένας μοναδικός performer ο οποίος, σαν πιτσιρικάς κι αυτός, οργώνει τη σκηνή, χορεύει, χοροπηδάει, τραγουδάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Αυτός είναι ο Iggy, μια αστείρευτη δύναμη, ένας Θεός στη rock n’ roll μυθολογία, ένα κεφάλαιο το οποίο θα αποτελεί για πολλές δεκαετίες το SOS για τους υποψήφιους διάδοχους του -αν υπάρξουν ποτέ τέτοιοι...

Δείτε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Stooges, το "I wanna be your dog" από το live στην Μαλακάσα:

Πηγή: mixtape.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...