Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Καβγάς του Αδωνι Γεωργιάδη με την Αντζυ Σαμίου στο twitter

Ο Αδωνις Γεωργιάδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως συμφωνεί με τον Δημήτρη Κρεμαστινό ώστε να εξισωθεί η βουλευτική αποζημίωση με αυτήν των δικαστών. Το σχόλιο όμως αυτό προκάλεσε την αντίδραση πολλών στο twitter, μεταξύ τους και η Άντζυ Σαμίου.

Η πρώην τραγουδίστρια έγραψε στον βουλευτή της ΝΔ πως «Προδότες όσοι παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία και οδηγούν τους πολίτες στην αυτοκτονία!» για να απαντήσει άμεσα ο Αδωνις Γεωργιάδης πως «το μνημόνιο κρίθηκε Συνταγματικό απο την Ολομέλεια του ΣτΕ. Προδότες και οι δικαστές;». Και το σίριαλ στο twitter συνεχίστηκε με την Άντζυ Σαμίου να απαντά με τη σειρά της «Όσοι ψήφισαν το μνημόνιο που καταργεί το Σύνταγμα!».

Ο βουλευτής αναρωτήθηκε «ποιοί είναι αυτοί; Όσοι νομίζετε εσείς;» και τότε η Αντζυ Σαμίου έγραψε, με κεφαλαία γράμματα -προφανώς για να δώσει έμφαση- «ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ , Ο ΛΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ...ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε πως «δεν συνεννοούμαστε. Βάσει Συντάγματος έπρεπε να λαμβάνουμε 10.00€ μηνιαίως. Το πήγαμε στα μισά. Καλά κάναμε ή όχι;» για να του γράψει ένας άλλος χρήστης του twitter «Περικοπες σε τι κανατε; τωρα δε μου λες οτι θελετε αυξηση 90%; Μας δουλευεις κανονικα ετσι;»

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που «τα λένε» οι δυο τους στο twitter, αφού και στο παρελθόν είχαν μία αψιμαχία με θέμα τότε την εκπομπή «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...