Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Γ. Λιάγκας: Βραδινή έξοδος χωρίς την Φαίη!

Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις έκανε χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και πήγε να διασκεδάσει με φίλους του σε γνωστό club της παραλιακής, χωρίς την Φαίη. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε στη βραδινή του έξοδο.
 
Ο γνωστός παρουσιαστής, μετά το τέλος της εκπομπής στο Mega συνεχίζει να είναι στην Αθήνα, αφού δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τον κύκλο των φετινών εκπομπών του στο ραδιόφωνο του Real μαζί με την Ελεάνα Τριφύδου.
 
Μπορεί η Φαίη να πήρε τον μικρό Γιαννάκη και να έφυγε για το Κιλκίς, ώστε να δει τους γονείς της, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Γιώργου, όμως τον ανάγκασε να μείνει για λίγο ακόμη στην πρωτεύουσα. Ο ίδιος, βέβαια, δεν βλέπει την ώρα για να ξεκινήσει τις διακοπές του και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.
 
Προς το παρόν, πάντως, απολαμβάνει την παρέα των φίλων του. Όπως είδαμε και χθες ο γνωστός παρουσιαστής πήγε να διασκεδάσει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Σάσα Σταμάτη στο Akrotiri, όπου έκαναν μια ξεχωριστή Live εμφάνιση η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...