Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Η Rihanna μηνύει τους πρώην λογιστές της

Ένα 16χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο ξεκίνημα της καριέρας του ως νέο κι ανερχόμενο ταλέντο είναι λογικό κι επόμενο να μην ασχολείται με οικονομικά ζητήματα, αλλά να αναθέτει τη διαχείρισή τους σε κάποια εταιρεία λογιστών. 

Αυτό έκανε και η Rihanna, η οποία όμως σήμερα, στα 24 της, καταθέτει μήνυση εναντίον της εταιρείας που την εκπροσωπούσε, της Berdon, στην οποία υποστηρίζει ότι έχασε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια, λόγω κακών χειρισμών, ενώ πολλές φορές έφτασε να αμείβεται με λιγότερα χρήματα από τους λογιστές που η ίδια είχε προσλάβει.

Πιο συγκεκριμένα, η ποπ σταρ κατηγορεί την εταιρεία, με την οποία είχε αρχίσει να συνεργάζεται το 2010, ότι της απέκρυπτε την πραγματική κατάσταση των οικονομικών της, ενώ παράλληλα τη χρέωνε με «υπέρογκες» προμήθειες, υψηλότερες ακόμη και από το εισόδημά της. Σύμφωνα μάλιστα με τη New York Post, η εταιρεία εισέπραξε ποσοστό που έφτανε το 23% από το συνολικό εισόδημα της Rihanna από τις περιοδείες της κατά τα έτη 2007-2012, ενώ η ίδια η σταρ λάμβανε μόλις το 6%!

Εκτός από τη «θολή» διαχείριση των λογιστικών της, η σταρ από τα Μπαρμπέιντος κατηγορεί την εταιρεία και για το γεγονός ότι την ώθησε σε ασύμφορες αγορές. Τέτοια ήταν η ιδιοκτησία στο Beverly Hills την οποία αγόρασε το 2009 αντί 6,9 εκατομμυρίων δολαρίων και αναγκάστηκε να πουλήσει τον περασμένο Ιανουάριο αντί μόλις 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνεργασία της σταρ με της εταιρεία έληξε άδοξα το 2010.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...