Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Θα κάνει φινάλε με την κουμπάρα της Αννα Βίσση, η Γερμανού!

Θα κάνει φινάλε μαζί με την κουμπάρα της! Η Ναταλία Γερμανού έχει προσκαλέσει την απόλυτη Ελληνίδα σταρ Αννα Βίσση στην τελευταία εκπομπή της και ήδη είναι «Μες στην καλή χαρά».

Από την περασμένη εβδομάδα η Ναταλία Γερμανού ήθελε να αποκαλύψει στο κοινό της το τρανταχτό πρόσωπο που έχει προσκαλέσει για το φινάλε της εκπομπής της και συγκρατιόταν με το ζόρι.

«Το επόμενο θα ’ναι το τελευταίο της σεζόν για μας. Σας έχουμε μια τεράστια έκπληξη. Εχουν ανατριχιάσει όλοι όσοι το ξέρουν εδώ. Δεν λέω κάτι άλλο, αλλά πραγματικά είναι τεραστίων διαστάσεων έκπληξη. Μεγαλύτερη και πιο απόλυτη δεν θα μπορούσε να υπάρξει...» έλεγε με νόημα.

Και βέβαια, στο άκουσμα της λέξης «απόλυτη», οι υποψιασμένοι αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για την Αννα Βίσση. Αλλωστε και η ίδια δύο μέρες μετά, σε ερωτήσεις των followers της στο Twitter, άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά της για το ποια θα είναι η καλεσμένη της:

«Μμμ, είμαι στα πάνω μου, είμαι στα ωραία μου, γιατί για φέτος θα 'ναι εκείνη η τελευταία μου...» έγραψε εμπνεόμενη από το κομμάτι της Αννας Βίσση «Ψυχεδέλεια».

Η αλήθεια είναι πως η Ναταλία Γερμανού συνδέεται με την απόλυτη Ελληνίδα σταρ με πολύχρονη φιλία αλλά και κουμπαριά αφού εκείνη την πάντρεψε με τον Πέτρο Ιμβριο.

«Η Ναταλία είναι πολύ χαρούμενη που φέτος θα κάνει φινάλε με την Αννα Βίσση, όχι μόνο γιατί είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχει πολλά να πει, αλλά και γιατί μαζί της έχει πολύ καλή χημεία...» λέει στην «Espresso» άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστριας.


ΑΛΚ. ΜΠΟΥΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...