Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Όλη η αλήθεια για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

Σε επέμβαση αγγειοπλαστικής (μπαλονάκι) υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Μαρίνος, μετά τις έντονες ενοχλήσεις που ένιωσε στην καρδιά του.

 
Οι θεράποντες ιατροί του έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί στη συγκεκριμένη επέμβαση μετά την εξέταση στεφανιογραφίας που έκανε και έδειχνε ότι  είχε μια βουλωμένη αρτηρία που του προκαλούσε τα προβλήματα.


Η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά και ο γνωστός showman έχει δίπλα του πολύ καλούς του φίλους, οι οποίοι όμως δυσαρεστήθηκαν από τα σενάρια που ακούστηκαν για εκείνον.

«Η αλήθεια είναι πως υπήρξε μεγάλη παραπληροφόρηση με το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Γιώργος. Κάποιοι υποστήριζαν ότι υποβλήθηκε σε πολλαπλά by pass με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία σε όλους εκείνους που τον αγαπάνε και δεν έχουν πρόσβαση στο στενό του περιβάλλον, ώστε να γνωρίζουν την αλήθεια», είπε στενός του φίλος.

Όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν ο Γιώργος Μαρίνος  αισθάνθηκε άσχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες. Την Κυριακή το βράδυ όμως αισθάνθηκε πάλι ενοχλήσεις, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική κι εκεί υποβλήθηκε σε μπαλονάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...