Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Φίλιππος Σοφιανός: «Στην Κύπρο δεν έχω κοινωνική ζωή. Δεν κυκλοφορώ τα βράδια»

Ο Φίλιππος Σοφιανός τα τελευταία δύο χρόνια ζει στην Κύπρο όπου είναι παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.


Έχει ακόμα δύο παιδιά από άλλο γάμο και σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να τα παρατήσει όλα στην Ελλάδα και να κατέβει στην Κύπρο. 


«Ήταν ένα μεγάλο βήμα, να τα παρατήσω όλα στην Αθήνα και να εγκατασταθώ εδώ, άξιζε όμως τον κόπο. Με δυσαρεστούν κάποια πράγματα αλλά προσπαθώ να μην γκρινιάζω». Πώς όμως είναι η σχέση του με τα άλλα δύο παιδιά του που ζουν στην Αθήνα;

«Είναι μια ελλιπής σχέση την οποία παλεύω να κρατήσω με νύχια και με δόντια. Ας είναι καλά το Skype, γιατί με τις αεροπορικές εταιρίες να μην "εξανθρωπίζουν" τα εισιτήρια, δεν μπορείς να ταξιδεύεις συχνά».

 Όσο για τη καθημερινότητά του στην Κύπρο είπε στο elita.com.cy: «Στην Κύπρο δεν έχω κοινωνική ζωή. Δεν κυκλοφορώ τα βράδια για να μη χαραμίσω στιγμές με το μωρό μου. Προτιμώ να το κοιμίσω και να το καληνυχτίσω, παρά να είμαι κάπου αλλού. Η κόρη μου είναι ένα υπέροχο πλασματάκι, η πηγή ενέργειάς μου, η κινητήρια δύναμη του σύμπαντος. Αυτό μας κρατάει όρθιους και ενεργούς. Ευτυχώς έχω ένα σπίτι το οποίο απολαμβάνω. Τη γαλήνη του, τη γυναίκα μου, το παιδί μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...