Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Κατερίνα Λέχου: «Δεν θέλω να κάνω παιδί»

H Κατερίνα Λέχου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «YOU» μίλησε για τον γάμο της που έγινε το καλοκαίρι και κάποιοι έγραφαν πως ήταν «κρυφός» , τον λόγο που δεν έχει κάνει ακόμη ένα παιδί, αλλά και για το αν θα παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή.


«Δεν παντρεύτηκα κρυφά, παντρεύτηκα έτσι όπως πρέπει να παντρεύονται οι άνθρωποι. Και νυφικό έβαλα και στην εκκλησία πήγα αλλά ήταν μια αιφνίδια απόφαση. Και πρέπει να εξομολογηθώ ότι την πήρα από ένα άσχετο γεγονός που μου συνέβη, το οποίο με έκανε να θελήσω να πάω κόντρα στους φόβους που είχα για το γάμο. Και ακόμα φοβάμαι, βέβαια, αλλά υπάρχει μια στιγμή που πρέπει να υπερβεί τους φόβους σου. Και ο Μάνος με βοήθησε πολύ στο να ξεπεράσω αρκετά αυτές τις φοβίες μου περί παντρειάς! Πιστεύουμε και οι δυο ότι παίρνεις μία ευλογία και μία δύναμη από την εκκλησία. Και εγώ πιστεύω πολύ στον θεό. Και αισθάνομαι ότι πήρα μία δύναμη και θα αντέξω» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να κάνει παιδί, ενώ παραδέχεται πως δεν θα μπορούσε να είναι με έναν άντρα ο οποίος δεν είναι εργατικός μέσα στο σπίτι όπως ο πατέρας της.

Όσο για το αν θα παρουσίαζε τηλεοπτική εκπομπή, η απάντησή της είναι αφοπλιστική: «Θα έπρεπε να ήταν μία πολύ εξειδικευμένη εκπομπή που να με αντιπροσωπεύει για να το κάνω. Κάτι που δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση. Τις προάλλες η Μενεγάκη μου είπε κάτι πολύ έξυπνο, πως έχει μάθει να μιλάει χωρίς σενάριο. Εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο. Έμαθα να μιλάω μέσα από ένα κείμενο. Αν μου το πάρεις δεν θα ξέρω τι να πω. Πιστεύω ότι οι παρουσιαστες στη μικρή οθόνη θα πρέπει να είναι τέρατα γνώσεων και εννοώ εγκυκλοπαιδικών. Εγώ δεν ξέρω καν έχω αυτό το χάρισμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...