Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Άντρας γνωστής ηθοποιού: Σε απάτησα με άλλες 5 γυναίκες και φταις εσύ γι΄αυτό

Η αποκάλυψη πριν από 3 περίπου μήνες ότι είχε κοιμηθεί με άλλη, άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου για το σύζυγο πασίγνωστης ηθοποιού, ο οποίος αναγκάστηκε να της παραδεχτεί ότι την έχει απατήσει με άλλες 5 γυναίκες, με μερικές χωρίς προφυλάξεις, και έριξε μάλιστα και το φταίξιμο σε αυτήν, καθώς είχε ανάγκη από καθημερινό και πολύωρο σεξ και αυτή δεν του το προσέφερε.


Ο λόγος για τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ, τον άντρα της Τόρι Σπέλινγκ, ο οποίος ομολόγησε στη σύζυγο του τις απιστίες του, λέγοντας ως ελαφρυντικό ότι και με τις 5 που πήγε ήταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Μάλιστα με κάποιες από αυτές κατ΄ομολογία του δε χρησιμοποίησε ούτε προφυλακτικό.

Όπως αναφέρουν πηγές η Τόρι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και έχει διώξει από το σπίτι τον Ντιν, ενώ του επιτρέπει λίγες ώρες με τα παιδιά και ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Ο Ντιν την κατηγόρησε ότι η σεξουαλική τους ζωή δεν ήταν όπως στις αρχές και μάλιστα μία από τις γυναίκες που πήγε, η 28χρονη Έμιλι Γκούντχαντ αποκάλυψε ότι λίγο πριν κάνει σεξ με τον Ντιν της είπε «Αγαπώ τη γυναίκα μου. Την αγαπώ τόσο πολύ, αλλά δεν κάνουμε σεξ».

Η Τόρι λέει ότι ο Ντιν ήθελε σεξ 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα και η ίδια έχοντας να φροντίσει τα 4 τους παιδιά και ειδικά το μικρό Φιν που την ξαγρυπνούσε, δεν είχε τα κουράγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...