Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Μ. Χρουσαλά: Δείτε φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας: Το baby bloom της μικρής Μάργκω έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη και νονές της μικρής ήταν η καλή φίλη του ζευγαριού Μαρία Μενούνος, η Σήλια Κριθαριώτη και η Μαριγώ Πατίτσα.


Μαμά και κόρη ήταν ντυμένες σε αποχρώσεις ροζ και λευκού, χρώματα στα οποία κινήθηκε εκτός από τη γραβάτα του ευτυχή μπαμπά και ο στολισμός τόσο της εκκλησίας όσο και του πάρτι που ακολούθησε στην έπαυλη του ζευγαριού στο Ελληνικό.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να φτάνουν στην εκκλησία οι 400 περίπου καλεσμένοι του ζευγαριού. Η Δούκισσα Νομικού, με ένα σμαραγδί φόρεμα, η Έλλη Κοκκίνου, η Βίκυ Παγιατάκη, η Φάνη- Πάλη Πετραλιά, η Βασιλική Τσεκούρα, η Όλγα Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου και η Έλλη Κοκκίνου ήταν μερικά από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην βάπτιση της δεσποινίδος Πατίτσα.


Οι μπομπονιέρες ήταν σε σχήμα cupcake ενώ στις ροτόντες που βρίσκονταν στον κήπο του σπιτιού υπήρχαν «γλαστράκια» όχι με λουλούδια αλλά με ζαχαρωτά. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι δε σταμάταγαν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τη δεξίωση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram και στο twitter.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...