Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

«Μπορώ να παίξω Αριστοφάνη» λέει ο Μάρκος Σεφερλής

Καλεσμένος σε μια από τις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές αυτής της εβδομάδας του «Πρωινό μου» ήταν ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο ηθοποιός, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας του παράστασης, απάντησε μεταξύ άλλων στο αν είναι στα σχέδια του κάποια στιγμή να παίξει και Αριστοφάνη.

«Δεν περιμένω να μου κάνουν πρόταση, χωρίς να είμαι απόλυτος ότι δε θα γίνει ποτέ. Απ' ότι μου έχουν πει παλιότεροι ηθοποιοί και μεγάλοι ηθοποιοί της χώρας μας, πιστεύω ότι μπορώ να παίξω Αριστοφάνη» είπε και συνέχισε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μοιράζονται οι ρόλοι στα κρατικά θέατρα: «Ξέρω πώς γίνονται οι επιλογές. Δεν ανήκω εγώ σε κυκλώματα και δεν κάνω τώρα καταγγελία. Ξέρουμε ότι συγκεκριμένοι ηθοποιοί παίζουν συγκεκριμένους ρόλους».

Στη συνέχεια, σχολίασε πώς ανεβαίνουν αντίστοιχες παραστάσεις τώρα και πώς θα ήθελε εκείνος να είναι: «Έχω σκοπό να κάνω Αρισταφανικό έργο σε δική μου παραγωγή. Βλέπουμε πολλούς νεοτερισμούς, πολλά καινούργια πράγματα... Εγώ πιστεύω ότι στην Επίδαυρο και γενικά στα αρχαία θέατρα, όπου πηγαίνουν και πολλοί τουρίστες, πρέπει να παίζουμε τον Αριστοφάνη, όπως παιζόταν κάποτε και να το κάνουμε και σαν φορκλόρ. Οι μοντερνιές με τα τζιν και αυτά εμένα δε μου λένε τίποτα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...