Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου


Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Συνεργασία είναι η συνύπαρξη δυο ατόμων, όταν ό ένας δεν αναπτύσσεται εις βάρος του άλλου, αλλά τον ενισχύει και τον συμπληρώνει.

ΚΡΙΟΣ
Ένα κλίμα ανανέωσης, και γενικότερα μια ανεξάρτητη συμπεριφορά, θα σας βγάλουν από χρονοβόρες και δύσκολες καταστάσεις. Συγχρόνως όμως, είστε σε φάση που θέλετε να αναπτυχθείτε και ίσως να κάνετε ανατρεπτικά πράγματα παραπάνω από ό, τι πρέπει, τα οποία είναι μεν εύκολα για μια στιγμή αλλά μετά μπορεί να το μετανιώσετε. Για αυτό το λόγο, προτιμήστε την αρμονική συνύπαρξη και τις ισορροπίες, κυρίως με έναν Ζυγό.

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε έτοιμοι να κάνετε είτε υποχωρήσεις είτε ένα γενναίο συμβιβασμό, ο οποίος θα σας φέρει σε μια νέα πραγματικότητα και, με αυτόν τον τρόπο, θα προχωρήσετε σε νέες βάσεις. Το πιο σημαντικό είναι να μάθετε να συνεργάζεστε και να είστε ευέλικτοι, ούτως ώστε να ανατρέψετε ακόμα και ένα ασφυκτικό εμπόδιο ή όριο που δεν αφήνει περιθώρια ελαστικότητας. Καλό είναι να παραμείνετε συναισθηματικοί με τα άτομα που επικοινωνείτε, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε ισορροπίες. Πάντως έχετε μια εύνοια για ταξίδια, οπότε εκμεταλλευτείτε την.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Έχετε μια πολύ δυνατή και τυχερή ημέρα σήμερα και θα διορθωθεί μια κατάσταση με μια συνεργασία, που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Επιτέλους θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια κατεύθυνση, η οποία θα είναι πολύ συμφέρουσα για σας. Η σχέση με έναν Ζυγό θα βελτιωθεί θεαματικά. Ίσως να ρισκάρετε σήμερα και, με αυτόν τον τρόπο, να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να κερδίσετε πολύ πιο εύκολα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε μια σημαντική εύνοια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αναγκαστικά θα κρατήσετε τις χρυσές ισορροπίες από τις οποίες δεν κινδυνεύετε να εκτεθείτε γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ευελιξία. Ένας Ζυγός, που στην ουσία δεν έχει βγει ποτέ από τη ζωή σας και είναι συνέχεια ήξεις-αφήξεις, τώρα μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία του με διαφορετικό τρόπο. Επικοινωνήστε άφοβα με τα δικά σας πρόσωπα, απλά προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευγενικοί, γιατί το κλίμα της ημέρας είναι η ισορροπία και όχι οι εντάσεις. Πιθανόν ο Κριός να σας παροτρύνει να κάνετε υπερβολές , αλλά χρειάζεται να συγκρατήσετε οποιαδήποτε ένταση σας δημιουργηθεί.

ΛΕΩΝ
Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί θα γίνει κάτι πολύ θετικό και ίσως μια συνεργασία που θα σας προσφέρουν θα είναι σαν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Ανταποκριθείτε άμεσα, γιατί όλα είναι με το μέρος σας και μην αφήνετε τίποτε για αύριο. Ένας παιδικός έρωτας που σας απασχολεί μπορεί να υπάρχει στη φαντασία σας υπό τύπον ιδανικού και, τελικά στην πραγματικότητα, να απέχει από την αλήθεια σας. Χρήματα και γενικά διευκολύνσεις παντός τύπου θα σας κάνουν την καθημερινότητα πιο ευχάριστη. Καλή σχέση με Υδροχόο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έχετε την ανάγκη να εξυπηρετήσετε τουλάχιστον για σήμερα τις ανάγκες σας που έχουν να κάνουν με ομορφιά και καλαισθησία. Για αυτό ίσως να στρέψετε την ενέργειά σας προς τομείς καλλωπισμού και αισθητικής ή σε αγορά προϊόντων ομορφιάς κ.λπ. Πάντως, κάτι ξαφνικό που δεν το περιμένατε και αφορά τη σχέση σας με ένα πρόσωπο, που πιθανόν είναι Κριός, θα σας υποχρεώσει να αυξήσετε τις ταχύτητες που δουλεύετε. Με αυτόν τον τρόπο θα προλάβετε τις εξελίξεις και τα γεγονότα τα οποία δεν θέλετε μόνο να τα βλέπετε αλλά να είστε και μέσα σ” αυτούς που θα συμμετέχουν.

ΖΥΓΟΣ
Είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα για να δημιουργήσετε πολύ θετικές συνθήκες γύρω από το άτομο σας αφού θα βρεθείτε σε πολύ καλή κατάσταση και διάθεση. Είναι σημαντικό να πάρετε αποφάσεις, κυρίως σήμερα και αύριο, και θα δείτε ότι είναι για το καλό σας. Η γλυκύτητά σας κρύβει δύναμη μεγάλου χειρισμού και αυτό σάς κάνει ακόμα πιο επιθυμητούς και σαγηνευτικούς στον τομέα των σχέσεων και των επαφών. Ένα ξαφνικό οικονομικό θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, αλλά πάντα είναι καλοδεχούμενο. Ο Δίδυμος είναι πολύ κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσπαθείτε να δείτε τα πράγματα με ένα άλλο αέρα που θα έχει δόση επικοινωνίας, χαράς και συνεργασίας. Αν το πετύχετε αυτό, τουλάχιστον για σήμερα, θα έχετε πιάσει τον στόχο σας. Η σχέση με έναν Κριό μερικές φορές χρειάζεται και φιλική χροιά, γιατί με το πάθος που ζείτε και κινείστε εσείς, με το ίδιο πάθος αντιμετωπίζετε και την σχέση σας και ίσως αυτό να κουράζει. Για αυτό χρειάζεστε σημεία ξεκούρασης και ελαφρότητας. Έχετε πάντως να λαβαίνετε από συνεργάτες ή από πρώην σύντροφο, αλλά η ανάγκη να είστε διπλωμάτες παραμένει.

ΤΟΞΟΤΗΣ Μια καλή κίνηση που θα γίνει στα θέματα της καριέρας σας θα επιβεβαιώσει μια συνεργασία και θα επισφραγίσει μια προσπάθεια ετών. Σήμερα θα ανταμειφθείτε είτε σε μικρό είτε σε μεγάλο επίπεδο από μια συνεργασία που θα δέσει με έναν θαυμάσιο τρόπο. Επειδή περιμένετε να γίνουν θαύματα εδώ και καιρό, τώρα βλέπετε ότι είστε κοντά. Μην αναβάλετε κανένα σας ραντεβού κυρίως επαγγελματικό για συναισθηματικούς λόγους γιατί τα πάντα είναι ρευστά. Για αυτό να είστε προετοιμασμένοι, σε περίπτωση μιας δυναμικής ευκαιρίας, να την αρπάξετε από τα μαλλιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αναγκαστικά μια συνεργασία, που ίσως να χρειάζεται για να τελειώσει μια δουλειά που περιμένατε, θα σας πιέσει και ίσως να μην θέλετε να είστε μαζί με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα δείτε, όμως, ότι μερικές φορές δεν ορίζουμε εμείς τα πράγματα όπως θέλουμε. Κυνηγήστε πάντως τους συμβιβασμούς και τις ενοποιήσεις και, με κανέναν τρόπο, μην είστε διασπαστικοί, διότι δεν είναι για το καλό σας. Η επαφή με τον Δίδυμο σίγουρα θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον γιατί θα δείτε ότι λειτουργεί σύμφωνα με τα δικά σας πρότυπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έχετε όλη την ημέρα με το μέρος σας, για να κάνετε τα σωστά βήματα ώστε να κατοχυρώσετε μια κατάσταση που σας συμφέρει και, γενικά, θα σας φέρει κέρδη από συνεργασίες ή από ανοίγματα που έχετε κάνει. Είναι σημαντικό να κρατήσετε την ποιότητά σας και να μιλήσετε με τη δική σας γλώσσα, χωρίς να έχετε αντιστάσεις μέσα σας – κυρίως ότι κάτι που κάνετε δεν είναι σύμφωνο με τα δικά σας γούστα. Η προσπάθεια σας πάντως θα ολοκληρωθεί, σε οποιοδήποτε τομέα έχετε κινηθεί, και θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αν κάτι περιμένετε από το εξωτερικό, θα γίνει και μπορεί να εμπεριέχει μια έκπληξη για σας.

ΙΧΘYΕΣ
Προσπαθείτε να ισορροπήσετε πάνω σε μια συνεργασία η οποία είναι απαραίτητη, διαφορετικά κάποιες ευκαιρίες που εκκρεμούν ίσως έχουν πρόβλημα να εκτελεστούν αργότερα. Η σχέση σας με άτομα που ασχολούνται με την καλλιτεχνία πιθανόν να σας προτρέψουν και εσάς να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με θέματα που τα παίζετε στα δάκτυλα, αλλά δεν το τολμάτε γιατί θέλετε βοήθεια ή στήριξη. Η επαφή με ένα Ζυγό σίγουρα θα σας δώσει ένα στοιχείο συντροφικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...