Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Η Τζένιφερ Λόπεζ θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία για τους μεταλλωρύχους της Χιλής

Η ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων του «The 33», όπως θα ονομάζεται το φιλμ, έγινε στις Κάννες κατά τη διάρκεια του 66ου Φεστιβάλ από τον παραγωγό του Μάικ Μενταβόι

Τρία χρόνια μετά την περιπέτεια των 33 Χιλιανών ανθρακωρύχων που συγκλόνισαν τον πλανήτη όταν έμειναν παγιδευμένοι για 69 ημέρες κάτω από τη Γη το 2010, η ταινία που θα αφηγηθεί την ιστορία τους παίρνει σάρκα και οστά με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Η ανακοίνωση για την έναρξη των γυρισμάτων του «The 33», όπως θα ονομάζεται το φιλμ, έγινε στις Κάννες κατά τη διάρκεια του 66ου Φεστιβάλ από τον παραγωγό του Μάικ Μενταβόι ο οποίος δήλωσε πως στην ταινία θα πρωταγωνιστεί και ο Μάρτιν Σιν.

Η Λόπεζ δήλωσε μέσω του ατζέντη της ότι όταν ενημερώθηκε είπε «Ευχαριστώ Θεέ μου είμαι πραγματικά πολύ τυχερή». Τελευταία φορά που πρωταγωνίστησε η Τζένιφερ Λόπεζ σε ταινία ήταν τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στο «Πάρκερ» ένα θρίλερ που δεν έχει έρθει στην Ελλάδα.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα παίξει το ρόλο του «Σούπερ Μάριο», ή αλλιώς Μάριο Σεπουλβέντα που ήταν η ψυχή των ανθρακωρύχων επί 69 ημέρες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...