Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

«Μου την έχουν πέσει δυο νικήτριες της Eurovision», αποκαλύπτει η Παπαρίζου

Για την πέραση που έχει στο αντίθετο φύλο και το πως έχει η πρώτη της γνωριμία με τον Ανδρέα Καψάλη μίλησε η Έλενα Παπαρίζου σε Κυπριακή τηλεοπτική εκπομπή.

«Μου την έχουν πέσει και δύο νικήτριες της Eurovision, δεν έχω πρόβλημα, απλά δίνω να καταλάβει ο άλλος τι ακριβώς θέλω, χωρίς να τον διώχνω από την παρέα μου». Αυτό δήλωσε η -γενικώς ακομπλεξάριστη- Έλενα Παπαρίζου στην εκπομπή «Τετ α τετ» του ΡΙΚ.

Προσθέτοντας, σχετικά με το πως έγινε η πρώτη γνωριμία της με τον Ανδρέα Καψάλη, «Είχαμε βγει αρκετές φορές με κοινή παρέα μέχρι που τους ζήτησα να βγω date. Ήταν Πέμπτη, είχαμε βγει όλοι μαζί έξω και με ρώτησε μια φίλη μου τι θα κάνω την επόμενη μέρα. Της είπα λοιπόν κι εγώ ότι θα βγω ραντεβού με τον Ανδρέα. Εκείνος γύρισε και με κοίταξε έκπληκτος, αλλά ήθελε να μου το προτείνει κι αυτός».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, όπως αναφέρει το star που αναδημοσίευσε μέρος της, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε και για τον χωρισμό της από τον Τόνι Μαυρίδη, «Αυτή η αλλαγή είναι τεράστια. Όπως και να έχει, όσο και να αγαπάς έναν άνθρωπο, όσο κι αν είσαι ερωτευμένη μ' έναν άνθρωπο η συνήθεια έρχεται πάντα ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι. Είναι πολύ δύσκολο όταν πρέπει να αποχωριστούμε κάποιον από τη ζωή μας. Μου πήρε τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να συνειδητοποιήσω ότι πλέον θα κοιμάμαι μόνη μου».


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...