Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Ο Τομ Κρουζ πιστεύει στους εξωγήινους και θέλει να κάνει ένα ταξίδι στο διάστημα

O Τομ Κρουζ, πρωταγωνιστεί στην  ταινία «Oblivion». Ερμηνεύει έναν βετεράνο επιστήμονα στον οποίο είχε ανατεθεί η εξαγωγή όσων πόρων είχαν απομείνει στη Γη. Σύμφωνα με το σενάριο είχε προηγηθεί, 60 χρόνια νωρίτερα, μια εισβολή εξωγήινων. «Μια ιστορία», σύμφωνα με τον διάσημο ηθοποιό, «που θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα».

Κατά τη διάρκεια συζήτησης σε ένα πάνελ, στη Μόσχα, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας, ο Κρούζ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι «πιστεύει πως οι άνθρωποι δεν αποτελούν τις μοναδικές ευφυείς μορφές ζωής στον γαλαξία».

«Είναι αλαζονικό να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι σε όλους τους γαλαξίες, σε όλο το σύμπαν. Ωστόσο δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν εξωγήινο» συμπλήρωσε ο Τομ Κρούζ.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός ηθοποιός είναι σαϊεντολόγος. Μία από τις βασικές πεποιθήσεις της εκκλησίας αυτής είναι ότι 75 εκατομμύρια χρόνια πριν, ο Zένου, δικτάτορας της «Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας», έστειλε δισεκατομμύρια παγωμένες ψυχές σε διαστημόπλοια, προς τις βάσεις ηφαιστείων στη Γη, λόγω του υπερπληθυσμού του πλανήτη του. Όταν ενεργοποιήθηκαν τα ηφαίστεια, οι διάσπαρτες ψυχές βρήκαν το δρόμο τους σε ανθρώπινα σώματα.

Ο 50χρονος ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι το 2002, στην ταινία του «Minority Report» έδωσε την ιδέα για το iPad, ενώ συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να επισκεφθεί το διάστημα.

«Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο; Οταν ήμουν παιδί ευχόμουν να μπορώ να ταξιδέψω σε διαφορετικούς πλανήτες», είπε.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...