Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κάτια Ζυγούλη: Η ολική επιστροφή στην καλλίγραμμη σιλουέτα της

 Η Κάτια Ζυγούλη σε επίδειξη φορώντας Λουκία το 2010, 2 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού Αναστασίας 

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού, η Κάτια Ζυγούλη ζει την απόλυτη ευτυχία. Η ολική επιστροφή στην καλλίγραμμη σιλουέτα της, τρεις μήνες αφού έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, δείχνει ότι ο ρόλος της μητρότητας δεν έχει επισκιάσει την εικόνα του σούπερ μόντελ. Η Κάτια παραμένει σέξι, ενώ ετοιμάζει το επαγγελματικό της comeback.

Διατηρεί επάξια τον τίτλο της πιο σέξι και fit Ελληνίδας μαμάς. Το μυστικό της; Ο αμέτρητος χρόνος που περνάει με τα τρία της αγγελούδια, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την μικρή της κορούλα, παίζοντας στην παιδική χαρά ή κάνοντας βόλτες, αφού επιμελείται η ίδια το μεγάλωμά τους!

Άλλωστε, η επιτυχημένη της πορεία ως top model, αλλά και οι καλλιτεχνικές υποχρεώσεις του Σάκη Ρουβά έχουν διαμορφώσει το ισορροπημένο μενού της οικογένειας, στο οποίο δεν έχουν καμία θέση οι τροφές με λιπαρά. Η Κάτια επιλέγει προϊόντα με χαμηλή θρμιδική αξία, που τη γεμίζουν ενέργεια, ενώ τα ψητά, τα λαχανικά και τα φρούτα αποτελούν την αδυναμία της.

Η Κάτια Ζυγούλη τον Φεβρουάριο του 2012, 4 μήνες μετά την γέννηση του μικρού Αλέξανδρου


Δεν τρώει ποτέ αργά και το αγαπημένο της γεύμα είναι το πρωινό, το οποίο φροντίζει να είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και δεν παραλείπει να καταναλώνει δημητριακά απο βρώμη, που είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενώ είναι λάτρις της μεσογειακής διατροφής. Με αυτόν τον τρόπο κατάφερς να μην πάρει υπερβολικό βάρος σε καμία από τις τρεις εγκυμοσύνες της, ενώ λίγους μήνες μετά την γέννηση της τρίτης κορούλας της έχει καταφέρει να επανέλθει πλήρως στις εντυπωσιακές αναλογίες της.
 
Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς καλωσόρισαν τον Ιανουάριο του 2013 το τρίτο τους παιδί
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...