Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τίνα Τάρνερ, πώς μια γιαγιά 73 ετών παραμένει σεξοβόμβα [βίντεο]

Τραγουδάει πάνω από 50 χρόνια έχοντας στιγματίσει τη μουσική σκηνή, με τη βαθιά φωνή της, την εκρηκτική σκηνική παρουσία, την επιβλητική ομορφιά, και τα τραγούδια της.

Στα 73 της χρόνια πόζαρε πριν ένα μήνα περίπου για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue και έγινε η γηραιότερη γυναίκα που κόσμησε το εξώφυλλο του διασημότερου περιοδικού μόδας. Η λάμψη της ανέσυρε για άλλη μια φορά στους παλαιότερους, τις μνήμες από το «What's Love Got to Do» ενώ επιβεβαιώνει στους νεώτερους πως ταυτίζεται απόλυτα με το τίτλο του διάσημου τραγουδιού της «The best».
Τώρα ήρθε και η ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον σύντροφό της μουσικό παραγωγό Erwin Bach, ο οποίος είναι 16 χρόνια μικρότερός της και θα παντρευτούν στην Ελβετία, όπου κατοικούν τα τελευταία 20 χρόνια.

Μετά από μια μαγική καλλιτεχνική πορεία, ετοιμάζει και άλλο άλμπουμ, συνεχίζοντας να αποδεικνύει τη διαχρονική και θρυλική της υπόσταση.

Προς το τέλος του 1997 , η Tίνα Τάρνερ, συμμετέχει μαζί με τον Eros Ramazzotti στη μεγάλη επιτυχία, cose della vita. Το συγκεκριμένο ντουέτο έγινε ένα από τα μεγαλύτερα hit στην Ευρώπη.



Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...