Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Ο Νίκος Μακρόπουλος κάνει.. "Οντισιόν"


Ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στη σκηνή του FΙΧ αλλά δεν είναι μόνος του. Μαζί του είναι μια θεατρική ομάδα, που θα παρουσιάζει μια μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο "Οντισιόν".

Η παράσταση φέρει την επιμέλεια του Αλέξανδρου Ρήγα, την οποία και συνυπογράφει με τον  Στέλιος Κάτσαρη και τον Παντελής Καναράκη.

Δημοφιλείς ηθοποιοί, που έχουν χαρίσει στο κοινό μεγάλες δόσεις γέλιου, πρωταγωνιστούν στο μουσικοχορευτικό stand up comedy:  Γιάννης Μποσταντζόγλου,  Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Βογιατζάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Κάβουρα, Υακίνθη Παπαδοπούλου, Ευθύμης Ζησάκης & Στέλιος Κάτσαρης.

Το σενάριο πραγματεύεται την ιστορία νέων ανερχόμενων καλλιτεχνών οι οποίοι παρουσιάζονται στην οντισιόν νυχτερινού κέντρου για να διεκδικήσουν το δικό τους μερίδιο δόξας!

Μέσα από αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια, οι καλλιτέχνες προσπαθούν να κατακτήσουν με το ταλέντο τους τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου (Γ. Μποσταντζόγλου) και το μαέστρο της παράστασης (Σ. Καλυβάτση) ευελπιστώντας ότι θα καταφέρουν  να γίνουν επιτέλους και αυτοί μέρος του καλλιτεχνικού συστήματος και της μουσικής “διαπλοκής”…

 Μετά το τέλος της "Οντισιόν", την σκυτάλη παραλαμβάνει ο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής Νίκος Μακρόπουλος που θα απογειώσει την διασκέδαση με τις δικές του επιτυχίες.

Η πρεμιέρα θα γίνει την 1 Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...