Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Στάμπα σε μπλουζάκια έκανε τον αριθμό της στον Κορυδαλλό η Νότα Γαβαλά

Το νούμερο 36259 που δόθηκε στην Νότα Γαβαλά όταν μπήκε στον Κορυδαλλό αποτέλεσε την έμπνευση ώστε να ονομάσει έτσι ο συζυγός της το νέο μαγαζί του στην Σκουφά. Εντός του οποίου μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη σειρά ρούχων με στάμπα το συγκεκριμένο νούμερο.

«Το ίδιο νούμερο το έχω χτυπήσει τατουάζ στο σώμα μου, αν σας καλύπτει αυτό. Είναι συναισθηματικό το θέμα. Αν ξέρατε τι σχέση έχω εγώ με τη γυναίκα μου δεν θα μπαίνατε καν στη διαδικασία να με ρωτήσετε. Όταν κάποια στιγμή βγει η γυναίκα μου από τη φυλακή και είναι σε θέση να εργαστεί, αυτό θα είναι το δικό της μαγαζί. Γιατί δεν θα έχει να κάνει τίποτε άλλο, βέβαια, έτσι όπως καταντήσαμε». Αυτό δήλωσε στο Πρώτο Θέμα ο σύζυγος της έγκλειστης Νότας Γαβαλάς, Ηλίας Καραγιώργος σχετικά με το No36259, την νέα μπουτίκ ρούχων επί της οδού Σκουφά.

Προσθέτοντας, σχετικά με την απόφασή του να ανοίξει μαγαζί εν μέσω κρίσης, «Το μαγαζί το έφτιαξα μόνος μου, χωρίς να δώσω ούτε μία δραχμή. Έκανα τον ηλεκτρολόγο, έξανα τον μπογιατζή, έκανα και τον σοβατζή. Μην φανταστείτε ότι είναι όλα βάσει της οικονομικής κρίσης. Άμα κάτσω και ασχοληθώ με την οικονομική κρίση, ή που θα πρέπει να κάνω παρέα με τη γυναίκα μου στην απέναντι πτέρυγα ή να κλείσω το μαγαζί. Έχω διαδρομή, όμως έχω και παιδιά, έχω οικογένεια και πρέπει να προχωρήσω».

To συγκεκριμένο νούμερο είναι αυτό που δίνεται σε όλους τους έγκλειστους κατά της είσοδό τους και τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της κράτησής τους. Πλέον κοσμεί ένα μεγάλο μέρος της ομώνυμης συλλογής ρούχων την οποία ο Ηλίας Καραγιώργος έχει σχεδιάσει και ράψει μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...