Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Drew Barrymore: «Δοκίμασα αλκόολ στα 9, μαριχουάνα στα 10 και κοκαΐνη στα 12»

Καθισμένη στον τηλεοπτικό καναπέ της Oprah Winfrey, η Drew Barrymore φαίνεται ότι ένιωσε τόσο άνετα που αποκάλυψε πολλά πράγματα για τη ζωή της – άγνωστα σε πολλούς μέχρι τώρα. Η χολιγουντιανή ηθοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, στον εθισμό της στα ναρκωτικά και το αλκοόλ από την τρυφερή ηλικία των 9 ετών, καθώς και στην εποχή που μπαινόβγαινε στα κέντρα αποτοξίνωσης.

Αυτό που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι χειμαρρώδεις αποκαλύψεις της Barrymore, στην παρούσα χρονική περίοδο, μιας και πριν από τέσσερις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την κόρη της, Olive.

Εκτός από τη μητρότητα, όμως, η Drew μίλησε και για τα άγρια νιάτα της και δήλωσε πως «η σωτηρία είναι εφικτή», περνώντας με τον τρόπο αυτό το δικό της μήνυμα και δίνοντας κουράγιο στους νέους και τις οικογένειές τους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον εφιάλτη των ναρκωτικών.

«Δοκίμασα αλκοόλ στα 9, κάπνισα μαριχουάνα στα 10 και έκανε χρήση κοκαΐνης, για πρώτη φορά στα 12» είπε στην Oprah μεταξύ άλλων. «Σαν παιδί αυτό που λαχταρούσα πιο πολύ ήταν να πιστεύω ότι η μαμά μου θα ήταν εκεί» δήλωσε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε επίσης ότι δεν κάλεσε στο γάμο της την μητέρα της λόγω των κακών μεταξύ τους σχέσεων.

Όσον αφορά αυτά τα λάθη της και πώς θα αντιμετωπίσει το γεγονός ότι το παιδί της θα τα διαβάζει σε λίγα χρόνια στο Ίντερνετ; «Θα της περάσω το σκεπτικό ότι δεν κάνει να νιώθεις ντροπή για το ταξίδι σου μέχρι εδώ αν είσαι υπερήφανος για τον εαυτό σου. Επίσης θα την πω ότι δεν είχα καθοδήγηση γι’ αυτό τα έκανα όλα αυτά», δήλωσε και συνέχισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει αυτό το μονοπάτι, γιατί θα έχει καθοδήγηση».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...