Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο θηλυκός Justin Bieber είναι από την Καβάλα!


Τα χνάρια του ... Justin Bieber, του τινέιτζερ που έγινε σταρ μέσα από το Διαδίκτυο, ακολουθεί η 17χρονη μαθήτρια Κωνσταντίνα Γερμανίδη από την Καβάλα, η οποία σάρωσε σε παγκόσμιο ιντερνετικό διαγωνισμό τραγουδιού. Το κομμάτι της «Just your touch» που «ανέβασε» με το ψευδώνυμο Konstantina Angel κατάφερε να κερδίσει το πρώτο βραβείο στον ιστότοπο BEAT100 Music Charts, όπου ανέβασε το τραγούδι της, όπως έκαναν και χιλιάδες άλλοι ενδιαφερόμενοι από ολόκληρο τον πλανήτη.

Η γλυκιά 17χρονη, που φοιτά στο μουσικό σχολείο της πόλης της, μίλησε στην «Espresso» για τη σκέψη της να «ανεβάσει» το τραγούδι που έγραψε και ερμήνευσε, αλλά και για την αγάπη της για τη μουσική και το όνειρό της να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Εδώ και ένα χρόνο γράφω τραγούδια. Μου έστειλαν στο Facebook την ενημέρωση ότι υπάρχει αυτή η σελίδα κι αν θέλω να “ανεβάσω” το τραγούδι μου. Νικητής θα έβγαινε όποιος συγκέντρωνε τις περισσότερες ψήφους, καθώς και τα περισσότερα views. Εγώ “ανέβασα” το “Just your touch” για την ψηφοφορία και σύντομα είδα ότι το ψήφιζαν αρκετά άτομα. Ο διαγωνισμός κρατούσε δυο-τρεις εβδομάδες κι ενώ βρισκόμουν στην 5η θέση, είδα ότι ανέβαινα κάθε μέρα και πιο πολύ. Τελικά κέρδισα την πρώτη θέση και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό».

Η Κωνσταντίνα τόνισε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι, που συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό ψήφων (συγκεκριμένα 4.000) και το άκουσαν περισσότερα από 16.000 άτομα (!), είχε και δικό του video clip, στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια, με φόντο το γαλάζιο της ελληνικής θάλασσας. Εχει γράψει συνολικά επτά κομμάτια μέσα σε ένα έτος, ενώ στην προσπάθειά της αυτή τη στηρίζουν οι γονείς της - και κυρίως η μητέρα της. «Εκείνη με ώθησε να στείλω το τραγούδι μου στον διεθνή διαγωνισμό» είπε η 17χρονη, που η σχέση της με τη μουσική άρχισε στην ηλικία των 6 εττών, όταν μπήκε στη Φιλαρμονική και έμαθε κλαρινέτο, σαξόφωνο και τρομπέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...