Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έλλη Κοκκίνου: Οι καλλιτέχνες δεν πρέπει να μιλάμε δημοσίως για την πολιτική

Πήρε θέση για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή αλλά και για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σχετικά με την ΧΑ


Στην εκπομπή «Ράδιο Ενέργεια» μίλησε η Έλλη Κοκκίνου για τον παιδικό σταθμό που διατηρεί στην Γλυφάδα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το «Έναστρον», λίγο πριν την πρεμιέρα της με τον Νότη Σφακιανάκη. 


«Πιστεύω ότι είναι μια δουλειά με μέλλον, αγαπάω τα παιδιά και δεν θέλω, πλέον, να εξαρτώμαι οικονομικά από το τραγούδι», είπε η τραγουδίστρια για την απόφασή της να ανοίξει τον  παιδικό σταθμό.

Η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε και την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή και είπε: «Ο καθένας έχει τα πιστεύω του και δημόσια δεν λέω την άποψή μου για τέτοια θέματα. Θεωρώ όμως, πως εμείς οι καλλιτέχνες δεν θα πρέπει να λέμε την γνώμη μας δημόσια για τέτοια κοινωνικοπολιτικά ζητήματα, διότι απευθυνόμαστε σε μια μεγάλη μερίδα κόσμου που μπορεί να επηρεαστεί. Η Δέσποινα αυτό ένιωθε, αυτό έκανε και αποχώρησε από το σχήμα. Οι καλλιτέχνες πάντως δεν κρίνεται σωστό να εκφράζονται με ακραίο τρόπο».

Τέλος μίλησε και για την Ευrovision και αποκάλυψε πως της είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα την χρονιά που πήγε η Καλομοίρα: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η Eurovision αυτή τη στιγμή. Το budget είναι πολύ χαμηλό και απαιτεί μεγάλη αφοσίωση και πολλή δουλειά. Δεν μπορώ να λείπω τόσες μέρες από το σπίτι και μακριά από τον γιό μου. Μου είχε γίνει η πρόταση να εκπροσωπήσω απευθείας την Ελλάδα, τη χρόνια που πήγε η Καλομοίρα, αλλά λόγω εγκυμοσύνης την απέρριψα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...