Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

«Η Mάχη των φύλων»: Ποιος απιστεί πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες;


Η «Μάχη των φύλων», μέσα από ένα κύκλο έξι εκπομπών, κλείνει το μάτι στη φωτεινή αλλά και σκοτεινή πλευρά των σχέσεων και μας θυμίζει καταστάσεις που όλοι έχουμε ζήσει και θέλουμε να θυμόμαστε ή… να ξεχάσουμε. Ο έρωτας, το φλερτ, η συγκατοίκηση, ο γάμος, η απιστία, οι κόντρες, οι αντροπαρέες και οι γυναικοπαρέες γίνονται αφορμή για γέλιο μέχρι τελικής πτώσεως.


Σε κάθε εκπομπή, ένα διαφορετικό θέμα «μάχης» μεταξύ ανδρών και γυναικών θα ξετυλίγεται μέσα από συνεντεύξεις καλεσμένων, χιουμοριστικά σκετς και stand up comedy.

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 22:30 η «Μάχη των Φύλων» ασχολείται με την απιστία. Γιατί απιστούμε; Ποιος απιστεί πιο πολύ, οι άντρες ή οι γυναίκες; Ποια είναι η καλύτερη δικαιολογία; Το λες ή δεν το λες; Αυτά και άλλα ερωτήματα έρχονται να απαντήσουν ο Ευθύμης Ζησάκης και η Αθηναίς Νέγκα καταθέτοντας μας τις απόψεις τους αλλά και τις «άτυχες» εμπειρίες τους. Η ομάδα της Μάχης, μας κλείνει το μάτι και μέσα από ανατρεπτικά σκετς δείχνει τη χιουμοριστική πλευρά στο κεφάλαιο απιστία. Τι να πεις αν σε πιάσουν στα πράσα; Πώς θα ήταν αν σύζυγος και ερωμένη πιάνανε κουβεντούλα; Πώς θα αντιδρούσε ο Τσακ Νόρις αν η γυναίκα του πήγαινε με άλλον; Ποιος πραγματικά κατέκτησε τη Σκάρλετ ο Χάρα και τι δουλειά έχει μια κατσίκα στα γυρίσματα της «Μάχης των Φύλων»; «Όσα παίρνει ο άνεμος» τα φέρνει και τα προσγειώνει στις οθόνες μας την ερχόμενη Δευτέρα στον Alpha.

Μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό, δράση αναλαμβάνει ο Γιώργος Χατζηπαύλου και μαζί του οι Εύη Δόβελου, Έφη Καραγιάννη, Κατερίνα Τσάβαλου, Ερμόλαος Ματθαίου και Ζήσης Ρούμπος.

Σενάριο: Χριστίνα Μητροπούλου, Γιώργος Χατζηπαύλου, Γιώργος Β. Φειδάς
Σκηνοθεσία: Θανάσης Νάσκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...