Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Άντζελα Δημητρίου: η σχέση της με τον Γιώργο Λεβεντάκη και τη κακοποίηση από πρώην σύντροφο

Η “Αντζελα Δημητρίου μίλησε στο περιοδικό «Down Town» Kύπρου για τον έρωτα που ζει σήμερα στο πλευρό του συντρόφου της Γιώργου Λεβεντάκη, την αντίδραση της κόρη της στη νέα της σχέση, παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έπεσε θύμα κακοποίησης από έναν άνδρα, τοποθετήθηκε στο «θέμα των ημερών» που αφορά τον Νότη Σφακιανάκη και τη Δέσποια Βανδή και αποκάλυψε πότε ξεκίνησε το botox.

Εκτός από το δισκογραφικό σου comeback, στη ζωή σου επέστρεψε και ο έρωτας στο πρόσωπο του κυρίου Λεβεντάκη. Έτσι δεν είναι;

Ύστερα από δύο χρόνια μοναξιάς ήταν δύσκολο… Αλλά βρήκα επιτέλους έναν άνθρωπο που με σέβεται, με εκτιμάει, όπως τον σέβομαι και τον εκτιμώ κι εγώ.

Στην τελευταία μας συνάντηση μου είχες πει πως δεν επιθυμείς να ερωτευτείς και ότι θέλεις να είσαι μόνη. Τι διέθετε αυτός ο άνθρωπος που σε έκανε να αναθεωρήσεις;

Αυτά τα δύο χρόνια μετρήθηκα με τον εαυτό μου και είδα ποια είναι τα λάθη μου και ποια τα σωστά μου. Αυτό, λοιπόν, που κατάλαβα είναι ότι έφταιγα εγώ για τις σχέσεις μου, γιατί είμαι πολύ παρορμητικός και δοτικός άνθρωπος. Είμαι πολύ καλή ψυχή και δεν κρατάω τίποτα για εμένα. Ο Γιώργος εκτίμησε αυτά τα στοιχεία του χαρακτήρα μου γιατί είναι ένας κύριος, ένας πραγματικός λεβέντης. Είναι από τους λίγους άντρες που, όχι απλά με στηρίζει στη δουλειά μου, αλλά είναι δίπλα μου, σε όλα. Έχει χιούμορ, αλλά είναι και σοβαρός εκεί που πρέπει. Είναι ντόπρος. Δεν είναι υποκριτής.

Πώς γνωριστήκατε;

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε 18 χρόνια, γιατί είμαστε συγκούμπαροι. Αλλά τότε δεν είχε δει κανένας από τους δύο τον άλλο ερωτικά. Από τότε συναντιόμασταν πού και πού κοινωνικά, γιατί ερχόταν τακτικά να με δει όπου εμφανιζόμουν. Ο έρωτας μάς χτύπησε την πόρτα εντελώς ξαφνικά πριν από 5 μήνες, όταν μου πρότειναν να τραγουδήσω στο γάμο της κόρης του και στη βάφτιση του εγγονού του. Αλλά, επειδή όπως είπα και προηγουμένως, είχα αποφασίσει να μείνω μόνη μου, πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να αποφασίσουμε να είμαστε μαζί. Αλλά ακόμα και αυτό, αντί να τον αποθαρρύνει, εκείνος το εκτίμησε!

Πιστεύεις ότι ο Γιώργος είναι το άλλο σου μισό;

Ναι. Το πιστεύω.

Τι θα του απαντούσες αν αύριο σου πρότεινε να τον παντρευτείς;

Θα του απαντούσα: «Είμαστε καλά και ο χρόνος θα δείξει…». Μετά από τόσα που έχω περάσει, θα ήθελα να πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι σωστή επιλογή μου. Και το λέω αυτό, παρόλο που ακόμα είναι πολύ νωρίς, γιατί φαίνεται από την αρχή ο άνθρωπος αν είναι σοβαρός και ειλικρινής.

Τι σου είπε η κόρη σου, η Όλγα, όταν τον γνώρισε;

Η Όλγα τον λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε, όπως και τα δικά του παιδιά όταν συναντηθήκαμε. Τα παιδιά χαίρονται διπλά, όταν βλέπουν τους γονείς τους ευτυχισμένους.

Πολλές γυναίκες έχουν κακοποιηθεί από τους συντρόφους τους. Υπήρξε άντρας που άπλωσε χέρι πάνω σου;

Ναι, υπήρξε άντρας που με κακοποίησε, αλλά το μετάνιωσε πολύ πικρά!

Τι εννοείς; Τον χτύπησες κι εσύ;

Όχι. Ξέρεις εκείνη την παροιμία που λέει «η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει»; Εγώ τον «χτύπησα» με τα λόγια μου και νομίζω ότι τον πόνεσα πολύ! Και εννοείται ότι δεν έμεινα εκεί! Πήγα στην αστυνομία, υπέβαλα μήνυση, άσχετα αν μετά την απέσυρα. Δεν με είδε ποτέ ξανά από τότε!

Είναι κάποιος από τους συντρόφους σου που ξέρουμε;

Ναι.

Πόσων χρόνων ήσουν εσύ τότε;

Ήμουν περίπου 30 χρόνων. Εκείνος, μετά το συμβάν, προσπάθησε να με πλησιάσει ξανά, μου ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτή η σχέση είχε τελειώσει για εμένα. Ο άντρας που σηκώνει χέρι σε μία γυναίκα δεν είναι άντρας! Έχω ένα τραγούδι που λέει «Σε μια γυναίκα μοναχή δεν κάνουνε τους μάγκες. Οι άντρες οι πραγματικοί τα βάζουνε με άντρες».

Έχεις φίλους από το μουσικό στερέωμα, Άντζελα;

Όχι. Έχω χρόνια να βγω με συνάδελφο να κουβεντιάσουμε ή να πιούμε ένα καφέ! Δεν καταλαβαίνω γιατί οι καλλιτέχνες έχουν γίνει τόσο απόμακροι τα τελευταία χρόνια. Θυμάμαι όταν δούλευα με την Βίκυ Μοσχολιού και την Λίτσα Διαμάντη, στη «Νεράιδα», πηγαίναμε όλες μαζί στα μπουζούκια, να δούμε άλλους τραγουδιστές. Επίσης, με τον Πασχάλη Τερζή και τον Βασίλη Καρρά έχω να θυμάμαι υπέροχα γεύματα στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια δεν βγαίνω με κανένα συνάδελφο.

Για να περάσουμε σε κάτι που συνέβη πρόσφατα, πώς κρίνεις τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη σε σχέση με τη «Χρυσή Αυγή» που, όπως είπε, «μόνο αυτή θα μας σώσει»;

Οι καλλιτέχνες, κατά τη γνώμη μου, δεν θα έπρεπε να πολιτικοποιούνται και τα πιστεύω τους πρέπει να τα κρατάνε για τον εαυτό τους. Από εκεί και πέρα αν ο Νότης, τον οποίο εκτιμώ, και ο κάθε Νότης, θέλει να βγαίνει και να λέει αυτά που πιστεύει, καλά κάνει και τα λέει.

Η Δέσποινα Βανδή, με επιστολή που έστειλε στα media, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το σχήμα, εξαιτίας των δηλώσεων του Νότη. Τι θα έκανες εσύ στη θέση της;

Δεν με αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Είναι δικαίωμα της Δέσποινας να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Δεν θα ήθελα να εκφέρω άποψη.

Περνάμε σε άλλο θέμα: Έχεις παραδεχτεί ότι έχεις καταφύγει στην πλαστική χειρουργική και πως πολύ συχνά κάνεις botox. Πώς καταφέρνεις να παραμένεις αψεγάδιαστη, παρόλο που έχεις περάσει τα 50 σου χρόνια, Άντζελα;

Σε πληροφορώ ότι οι ξένες σταρ αρχίζουν να κάνουν botox από τα 20 τους! Εγώ τα ξεκίνησα στα 35 μου! Αλλά δεν το επαναλαμβάνω κάθε χρόνο, γιατί υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φροντίζεις το πρόσωπό σου. Ένα μεγάλο μυστικό είναι ο καλός καθαρισμός και η σωστή ενυδάτωση. Πίνω τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα, φροντίζω να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ, κάνω πίλινγκ, βάζω τις κρέμες μου, τις μάσκες μου. Όταν ξυπνάω το πρωί, βάζω το πρόσωπό μου σε ένα μπολ με παγάκια, γιατί το βοηθάει να διατηρείται σφριγηλό. Αν μία γυναίκα τα κάνει όλα αυτά, δε θα χρειαστεί να καταφεύγει στα botox κάθε λίγο και λιγάκι. Με τον ίδιο τρόπο φροντίζω και το σώμα μου: Γυμνάζομαι εντατικά εδώ και 20 χρόνια και η γυμναστική έχει γίνει πια μέρος της καθημερινότητάς μου. Αν δω ότι παίρνω μερικά κιλά, θα προσέξω, αλλά χημική δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.

Και, για το τέλος, θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να αποσυρθεί, κάποια στιγμή, σε ένα κτήμα στα Φιλιατρά, που είναι και ο τόπος καταγωγής του συντρόφου σου και να ασχολείσαι με τη φύση;

Αμέ. Γιατί όχι; Είναι ωραίο να ζεις μέσα στη φύση και είναι υπέροχο μέρος τα Φιλιατρά. Οι άνθρωποι εκεί είναι πολύ αγνοί και ζεστοί και με έχουν υποδεχτεί με τόση αγάπη που αισθάνομαι ότι είναι το χωριό μου. Κι αν μου λείψει καμιά φορά, μπορεί να πετάγομαι μέχρι την Καλαμάτα, που έχει κέντρα διασκέδασης. Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους φίλους μου στην Κύπρο που τους λατρεύω και με λατρεύουν κι αυτοί, καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...