Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε την Ελένη Φουρέιρα άβαφη, με μαύρους κύκλους κάτω απ' τα μάτια

Η Ελένη Φουρέιρα σημειώνει ανοδική πορεία στο χώρο του τραγουδιού και δεν πολλοί ταλαντούχοι επιχειρηματίες και συνθέτες ήδη την στηρίζουν και έχουν αποδείξει ότι την εμπιστεύονται. Το όνομα της έχει συνδεθεί με την επιτυχία ενώ το show της είναι ασυναγώνιστο καθώς η σκηνική της παρουσία χαρακτηρίζεται από ψυχή και sexy κινήσεις που αναστατώνουν τα πλήθη.



Τις ώρες που χαλαρώνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και όταν κατεβαίνει από την πίστα θέλει να είναι χαλαρή και άνετη για αυτό και προτιμά να παραμένει άβαφη για να ξεκουράζει με αυτόν τον τρόπο και το πρόσωπο της.

Της αρέσει να τσαλακώνεται

Η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει κόμπλεξ και της αρέσει να τσαλακώνεται. Ξέρει καλά ότι μπορεί να μεταμορφωθεί σε σαγηνευτική ντίβα αλλά ξέρει ότι είναι και ένα νέο κορίτσι που θέλει να ζει την καθημερινότητα της ακόμη και να χρειαστεί να βγει στο δρόμο ακόμη και άβαφη και να δείξει και τους μαύρους κύκλους που έχει κάτω από τα μάτια.

Δε διστάζει να αποκαλύψει τους μαύρους κύκλους της

Άλλωστε είναι μια κοινή θνητή που οι μαύροι κύκλοι είναι απόρροια της δουλειάς της καθώς κουράζεται ξενυχτά και πολλές φορές ίσως να μην κοιμάται όσο θα έπρεπε.

Ανέβασε μια φωτογραφία που είναι άβαφη και ιδρωμένη

Η Ελένη, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία ποζάρει στο φακό εντελώς άβαφη, με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, το μαλλί αχτένιστο και πιασμένο πρόχειρα ψηλά.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει τελειώσει μόλις το μάθημα χορού και παρόλο που είναι εξαντλημένη και ιδρωμένη, η ίδια το απολαμβάνει όπως λέει. Έχει αδυναμία στο χορό και αυτό άλλωστε φαίνεται από τις χορευτικές της ικανότητες στην πίστα που κόβει την ανάσα των θεατών με το show που δίνει κάθε φορά.

 http://www.fthis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...