Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Παντρεύεται η Έλενα Παπαρίζου! Τα κουτσομπολιά, η πρόταση και το μεγάλο "ναι"!!! Ποιος είπε ότι χώρισαν;

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σύννεφα στη σχέση της Έλενας Παπαρίζου και του Ανδρέα Καψάλη; Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία σχετικά με το ότι το διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz δεν είναι και στα καλύτερά του. Αιτία η απόφαση της τραγουδίστριας να συμμετάσχει στο διαγωνισμό της Eurovision με τα χρώματα της δεύτερης πατρίδας της, της Σουηδίας, γεγονός που σημαίνει ότι θα βρίσκεται συνεχώς μεταξύ Στοκχόλμης και Ελλάδας.

 
Πάντα σύμφωνα με τις φήμες που υπάρχουν αλλά και τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Καψάλης είναι κατηγορηματικά αντίθετος σε αυτό το ενδεχόμενο, αφού ήθελε κοντά του την αγαπημένη του και αντέδρασε στην απόφασή της. Η διαμάχη αυτή δημιούργησε πάγο ανάμεσά τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

Κόντρα όμως σε όλες αυτές τις φήμες και τα δημοσιεύματα, η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης όχι μόνο είναι μαζί και δεν χώρισαν ποτέ, αλλά ετοιμάζονται για το μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Όπως έχει αποκαλύψει το «Yes!» στο παρελθόν, ο επιχειρηματίας έχει κάνει πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια κι εκείνη έχει απαντήσει θετικά. Δεν υπήρχε αρραβώνας, όπως κυκλοφόρησε, αλλά πρόταση για βέρα στο δεξί, την οποία μάλιστα η Έλενα αναμένεται να φορέσει πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «Yes!», το 2013 που φεύγει θα είναι και η τελευταία χρονιά που θα βρει ανύπαντρη την Έλενα, αφού ο γάμος της με τον Ανδρέα θα γίνει μέσα στο 2014. Η απόφαση έχει παρθεί από το ζευγάρι όσο κι αν η τραγουδίστρια προσπαθεί να θολώσει τα νερά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η Έλενα θέλει να γίνει μάνα και δεν το κρύβει. Μάλιστα δηλώνει εντυπωσιασμένη από το πόσο έτοιμη νιώθει και πόση βεβαιότητα για την απόκτηση ενός μωρού της βγάζει ο σύντροφός της. Με τον Ανδρέα η Έλενα μένει μαζί από την αρχή της σχέσης τους.

«Ήταν σαν να μέναμε μαζί μια ολόκληρη ζωή», έχει παραδεχθεί. «Μας ευχαριστούν τα ίδια πράγματα και περνάω υπέροχα μαζί του». Μάλιστα η Παπαρίζου πρόσφατα τόνισε ότι ζει για τον αγαπημένο της σύντροφο. «Στο πρόσωπό του ανακάλυψα τον άνθρωπο που πάντα αναζητούσα». Καλύτερη απάντηση στις φήμες και τα δημοσιεύματα δεν μπορούσε να υπάρξει…



Πηγή: Περιοδικό Yes
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...