Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

VIDEO - Γιώργος Παρτσαλάκης: Έκλεισα το μαγαζί για να μην πάω φυλακή

«Έφτιαξα ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι που το έκλεισα, γιατί, όταν πρέπει να πληρώσω 23% ΦΠΑ , 4.500 νοίκι, 12.000 μεροκάματα δεν τα κατάφερα , αν συνέχιζα θα πήγαινα φυλακή, οπότε είπα: ''συγγνώμη παραιτούμαι''». 


Για την πρόταση που έχει κάνει στα παιδιά του να κατέβουν στην Κρήτη και να καλλιεργούν ελιές, για την απουσία του από την τηλεόραση και τις οικονομικές του δυσκολίες μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό κανάλι της περιφέρειας.

«Έχω κάνει πρόταση στα δύο μου παιδιά να κατέβουμε στην Κρήτη και να ασχοληθούμε τις ελιές σε ένα κτήμα που διαθέτουμε, για να έχουμε εισόδημα. Για μένα, θα ήταν ιδανικό να συμβεί αυτό- να κατέβουμε στην Κρήτη και να ασχοληθούμε τις ελιές και να έχουμε εισόδημα. Γιατί πιστεύω ότι, όταν εγώ ανέβηκα το 1969 στην Αθήνα, υπήρχαν άπειρες προοπτικές να κάνεις καριέρα. Αυτή τη στιγμή, η νεολαία δεν έχει καμία προοπτική και τα νέα παιδιά φεύγουν στο εξωτερικό. Η αντίστοιχη επιστράτευση του '40 ζητείται τώρα από τους Έλληνες. Να ξαναμαζευτούμε στα χωριά μας, για να σώσουμε αυτή τη χώρα. Πιστεύω ότι, εάν δεν φύγουμε από την Αθήνα, η χώρα μας δεν μπορεί να επιβιώσει. Η χώρα μας είναι τουριστική κι αγροτική. Κι είναι σημαντικό να υπάρχουν αγρότες να δουλεύουν τη γη. Εγώ είμαι 61 ετών ποια δουλειά να κάνω οικοδομή ούτε αυτή υπάρχει πλέον. Να δουλέψω σε ποια δραστηριότητα να πάρω ποιο μεροκάματο;».

Όσο για την απουσία του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Έκανα 20 χρόνια τηλεόραση, πριν από την ιδιωτική τηλεόραση έκανα θέατρο και ραδιόφωνο, άρα ασχολήθηκα πολύ με αυτή την ιστορία. Κάποια στιγμή τελείωσε αυτό, γιατί τελείωσαν τα χρήματα. Και τελείωσαν τα χρήματα, γιατί δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να αγοράσει κανένας τίποτα, άρα και να διαφημίσει ο άλλος το Cayenne, δεν θα το πάρει κανείς, να διαφημίσει πισίνες, δεν θα χτίσει κανείς, κατά συνέπεια, τελείωσε η διαφήμιση και κατ' επέκταση δεν υπάρχουν χρήματα για τα κανάλια».

Και συνέχισε ο ηθοποιός μιλώντας στο Αχελώος TV για το πόσο κοντά έφτασε στα όρια της καταστροφής «Έφτιαξα ένα εστιατόριο στο Χαλάνδρι που το έκλεισα, γιατί, όταν πρέπει να πληρώσω 23% ΦΠΑ , 4.500 νοίκι, 12.000 μεροκάματα δεν τα κατάφερα , αν συνέχιζα θα πήγαινα φυλακή, οπότε είπα: ''συγγνώμη παραιτούμαι''».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...