Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Και ο Kenzo «ψηφίζει» Ελλάδα

Και ο Kenzo «ψηφίζει» Ελλάδα. Μετά τον Valentino, σειρά πήρε ο διεθνούς φήμης Γιαπωνέζος σχεδιαστής Kenzo να επισκεφθεί τη χώρα μας.


Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «Espresso» τον εντόπισε σε κεντρικό εστιατόριο στην πλατεία Κολωνακίου να απολαμβάνει το φαγητό του με την παρέα του. Απλός, ευδιάθετος και πάνω απ' όλα διακριτικός πέρασε απαρατήρητος από τους θαμώνες και τους εργαζομένους του καταστήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκαν στα διπλανά τραπέζια κάνουν λόγο για έναν πολύ ήρεμο άνθρωπο, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος με τα μαγειρευτά φαγητά του εστιατορίου. Πολλοί μάλιστα ανέφεραν πως κατά την παρουσία του στη χώρα μας πληροφορήθηκε τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Ασλάνη και εξέφρασε τη θλίψη του. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Έλληνας σχεδιαστής που έφυγε από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα είχε αποκτήσει το προσωνύμιο «Kenzo της Ελλάδας», λόγω των έντονων χρωμάτων και μεγάλων prints που χρησιμοποιούσε. Οι δύο σχεδιαστές είχαν συνεργαστεί στα τέλη του '80 σε παράλληλες επιδείξεις στο Παρίσι.

Πηγή: Espresso

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...