Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Πιτόγυρα, και ποντιακά τραγούδια για τους μεγιστάνες στο γάμο -χλιδή της κόρης Καλτσίδη


Στους κήπους όπου στήθηκε ένα σκηνικό που θύμιζε Αναγέννηση έγινε η αναπαράσταση του πολιτικού γάμου (νωρίτερα είχε τελεσθεί ο κανονικός στο δημαρχείο της Πύλου) ανάμεσα στην κόρη του Ελληνορώσου ολιγάρχη Φιλάρετου Καλτσίδη και του Πάτρικ Ποπρόφσκι στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας.


Επί μήνες γράφονταν φήμες και πληροφορίες για τον γάμο της χλιδής, για τον οποίο ξοδεύτηκαν μεν εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να κάνει υποχωρήσεις ο μεγιστάνας πατέρας στα θέματα της παράδοσης.


 Ετσι, σύμφωνα με την Espresso, ανάμεσα στις λιχουδιές που γεύτηκαν οι 150 καλεσμένοι, οι περισσότεροι μεγιστάνες που έφτασαν με τα lear jet τους, συγκαταλεγόταν και το κλασικό πιτόγυρο και τζατζίδι. Μάλιστα η ίδια η νύχη, η 26χρονη Αλίνα δεν δίστασε να απολαύσει ένα πιτόγυρο αδιαφορώντας αν λερώσει το συγκλονιστικό της νυφικό που έφερε την υπογραφή Elie Saab. Ταυτόχρονα, μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τον Πόντο διασκέδαζαν τους καλεσμένους με παραδοσιακές μουσικές που ξεσήκωσαν τους καλεσμένους.


Η Αλίνα – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κορυφαίου οίκου κοσμημάτων de Grisogono, αποκάλυψε μάλιστα πως την πρώτη νύχτα το γάμου θα φορούσε πιτζάμες με κεντημένο το νέο της όνομα: «Κυρία Ποπρόφσκι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...