Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

“Happy Birthday” για τον Τόλη Βοσκόπουλο


Ο Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου βρέθηκαν αυτή την Πέμπτη στο «Ελλάδος Εικόνες» μαζί με καλούς φίλους αλλά και συνεργάτες. 

Όλοι ευδιάθετοι και χαμογελαστοί δοκίμασαν τα γευστικά πιάτα με τους ξεχωριστούς συνδυασμούς γεύσεων εμπνευσμένους από την πλούσια ελληνική παράδοση, με αγνά ντόπια υλικά από Έλληνες παραγωγούς από όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν οι φίλου και συνεργάτες του Τόλη Βοσκόπουλου όταν παρουσίασαν ξαφνικά μπροστά του μία τούρτα για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλια του. 

Όλο το μαγαζί του τραγούδησε το “Happy Birthday”, του ευχήθηκαν χρόνια πολλά και ο Τόλης Βοσκόπουλος έσβησε το κεράκι στην τούρτα του χαρούμενος!


Λίγα τραπέζια πιο δίπλα διασκέδαζε για άλλη μια Πέμπτη η Βασιλική Ανδρίτσου παρέα με τον σκηνοθέτη Βασίλη Θωμόπουλο και την παρέα τους αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου με φίλους της που διασκέδασαν και απόλαυσαν τις καθιερωμένες πια Πέμπτες με τα “Τραγούδια για Φίλημα” και συγκεκριμένα τη μουσικοθεατρική παράσταση CINE του Παντελή Καναράκη!


Το κέφι της βραδιάς κορυφώθηκε στα ύψη όταν η Μελίνα Ασλανίδου ανέβηκε στην πίστα και πήρε το μικρόφωνο ερμηνεύοντας πολλές αγαπημένες επιτυχίες! Το κοινό που απολάμβανε τόσο τη μουσική όσο και το φαγητό δεν σταμάτησε όλο το βράδυ τα χειροκροτήματα,

Άλλη  μια βραδιά κύλησε όμορφα με καλό φαγητό και νοστιμιές δίπλα στη θάλασσα και όλοι έφυγαν καταενθουσιασμένοι. Πολύ τραγούδι και χορό με την ανατρεπτική και άκρως ανεβαστική παράσταση του Παντελή Καναράκη αλλά και με τη ζωντανή μουσική με τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...