Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Φαρμάκι στάζει το MEGA για την μεταγραφή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά!

Φαρμάκι στάζει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ! Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega δεν δίστασε τόσο μέσα από το Facebook, όσο και μέσα από το sait του το aixmi.gr να κατακεραυνώσει το γνωστό ζευγάρι και τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν την αποχώρησή τους από το Mega και το νέο τους συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. 

Πιο συγκεκριμένα στο Facebook γράφει : «Κούνησαν το μαντίλι χωρίς καν προειδοποίηση» ενώ στο site αναφέρει χαρακτηριστικά : «Το δίδυμο που ανέδειξε και στήριξε το Μega, τα τελευταία τρία χρόνια, έφυγε χωρίς καν να προειδοποιήσει για λόγους τακτ…» και σπεύδει να διευκρινίσει εμέσσως πλην σαφώς, πως η μεταγραφή της Φαίης στο Mega, έγινε καθαρά λόγω του Γιώργου Λιάγκα! Τι γράφει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος; «Ο Λιάγκας είχε επιλεγεί από το Μega για την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού (πράγμα που έκανε επί ένα χρόνο) και στη συνέχεια μετεγράφη και η Φαίη Σκορδά για να εμφανιστούν ως δίδυμο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη!"

Οπως και να ΄χει πάντως, ένα είναι σίγουρο. Η αιφνιδιαστική αποχώρηση αυτή του ζευγαριού έχει παγώσει τους πάντες στο κανάλι και το φυσσάνε και δεν λέει να κρυώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...