Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι διάσημοι βγάζουν στο σφυρί τα σαλέ τους

Στο σφυρί βγάζουν τα σαλέ της Αράχωβας, ενώ σύμφωνα με ειδικούς της αγοράς από το 2010 μέχρι και σήμερα καταγράφεται υποχώρηση των τιμών πάνω από 50%.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τα νεόδμητα σπίτια στην Αράχωβα πωλούνται πλέον ακόμα και κάτω από 1.000 ευρώ/τμ έως 3.000 ευρώ/τμ για τα πολύ ακριβά, ενώ υπάρχουν μεταχειρισμένες κατοικίες που προσφέρονται με ... 740 ευρώ το τμ.

Τα μεσιτικά γραφεία στις ιστοσελίδες τους έχουν γεμίσει από αγγελίες πώλησης κατοικιών στον Παρνασσό. Κατά κύριο λόγο πρόκειται για σπίτια αξίας από 100.000 εως 250.000 ευρώ, τα οποία μάλιστα προσφέρονται και με... έκπτωση 30-50 χιλιάδες αν η συμφωνία κλείσει σε συγκεκριμένη χρονική περιόδο.

Η κρίση ωστόσο έχει χτυπήσει και τους διάσημους ιδιοκτήτες σαλέ στον Παρνασσό. Σύμφωνα με πληφοφορίες, την πώληση δύο μεζονετών προωθούν η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας, που φαίνεται να πωλούνται προς 150.000 ευρώ η μία.

Φήμες λένε ότι στην περιοχή πουλάει ακίνητα και ο Θωμάς Λιακουνάκος, ο οποίος εκτός από ιδιόκτητο σπίτι έχει χτίσι και ένα γραφικό χωριό με πολυτελή σπίτια. Πρόσφατα πούλησε το χειμερινό κατάλυμά της στο Λιβάδι η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία αμέσως μετά αγόρασε άλλο σπίτι στην Αράχωβα. Επίσης, ο Γιώργος Βουλγαράκης φέρεται να έχει πουλήσει τρία ακίνητα που έχει αγοράσει στον Παρνασσό. Ενώ ο Ιωάννης Καρούζος, που πλέον βρίσκεται στην φυλακή, διαθέτει 4 οικόπεδα, 2,7 στρεμμάτων και οι πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι επιχείρησε να τα πουλήσει πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Πωλητήριο φέρεται να έχει βάλει σε ακίνητα ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ενώ στις φήμες που κυκλοφορούν είναι αυτή που κάνει λόγο για πώληση του σαλέ του εφοπλιστή Γουλανδρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...