Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟ VOX


Μεγάλη χαρά ένιωσαν ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή όταν στο νυχτερινό κέντρο «VOX» όπου εμφανίζονται τους επισκέφτηκε ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές, ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο κυρ-Γιώργης όπως τον αποκαλούν με μεγάλο σεβασμό οι φίλοι του, δέχτηκε την πρόσκληση από τον Πάνο Καλίδη να ανέβει στη σκηνή του VOX, όπου ερμήνευσε μεγάλες του επιτυχίες και καταχειροκροτήθηκε, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο λουλουδοπόλεμος δεν είχε τελειωμό!

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και η Φανή Δρακοπούλου, για να απολαύσει τους φίλους της καλλιτέχνες και το ντουέτο της με τον Πάνο Καλίδη αποθεώθηκε!

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή στο VOX και μας υπόσχονται ένα χειμώνα γεμάτο κέφι και γνήσια λαϊκή διασκέδαση με την καλύτερη παρέα για ξεφάντωμα και πραγματική διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα  με ωραίες φωνές, γεμάτο ταλέντα και λάμψη κατακτά για δεύτερη σεζόν τη νυχτερινή διασκέδαση κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου και παίρνοντας και φέτος την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού.

Ο Πάνος Καλίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή μας υποδέχονται στο VOX κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο για ξεφάντωμα και διασκέδαση μέχρι πρωίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...