Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν βλέπω «Ράδιο Αρβύλα» κι ούτε θα ήθελα να είμαι στην εκπομπή»


Με το αστείρευτο χιούμορ του, τον αυθορμητισμό του αλλά και την ειλικρίνειά του μίλησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στην κάμερα της εκπομπής «Κορίτσια για σπίτι».

Ο παρουσιαστής μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα, την τηλεόρασης, τους «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και το γάμο. «Ενημερώνομαι όπως όλοι αλλά τι να τους δω το έργο είναι προαποφασισμένο κι εμείς τρέχουμε σαν τα μοσχάρια από πίσω, έχουμε πάθει ολική αποβλάκωση», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης όσον αφορά στα δελτία ειδήσεων. Ενώ για την κρίση ανέφερε: «Δεν έκανα ποτέ καμία ζωή σπάταλη αλλά ακόμα και σε αυτή τη ζωή που έκανα πλέον έχω περιοριστεί. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτή την άχρηστη πολυτέλεια». Ο Σωτήρης Καλυβάτσης εξομολογείται πως του λείπει η τηλεόραση χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτή.
Όταν η συζήτηση περνάει στους «Ράδιο Αρβύλα» και στον Αντώνη Κανάκη ο ηθοποιός δηλώνει πως δεν βλέπει την εκπομπή γιατί δεν προλαβαίνει και εξηγεί γιατί χάθηκε με τον πρώην κολλητό του. «Ράδιο Αρβύλα δεν βλέπω, πότε να δω; Έχω πρόβες, θέατρο... δεν προλαβαίνω. Δεν θα ήθελα να είμαι στους «Ράδιο Αρβύλα», ήμουν στους «Αμάν» τώρα κάνω άλλα πράγματα», αναφέρει και συνεχίζει «Δεν έχουμε σχέση με τον Αντώνη Κανάκη σήμερα. Θέλαμε να τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους προφανώς και μετά ήταν και η απόσταση. Δεν μιλάμε πια» . Όσο για το αν είναι αγόρι για σπίτι; «Είμαι αγόρι για σκάφος, βολεύει καλύτερα», απαντά.
Δείτε τη συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...