Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Το νέο sex symbol της Αμερικής

Παρελθόν αποτελεί πλέον για τους Αμερικανούς η Μέγκαν Φοξ. Το νέο sex symbol της χώρας, όπως ψηφίστηκε από τους αναγνώστες γνωστού αντρικού περιοδικού, ακούσει στο όνομα Κριστίνα Χέντριξ και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men». Αν και σύμβολο του σεξ, η 34χρονη Κριστίνα έχει κάπως παλιομοδίτικες ιδέες, αφού πιστεύει ότι οι αληθινοί άντρες πίνουν το ουίσκι τους σκέτο, χωρίς αναψυκτικό, σηκώνονται όταν μια γυναίκα πλησιάζει ή φεύγει από το τραπέζι τους και φυσικά έχουν κοιλίτσα.

Η εκλογή της από το αναγνωστικό κοινό έγινε λόγω της εκπληκτικής ομορφιάς και του αισθησιασμού που αποπνέει, και όχι επειδή συνηθίζει να κάνει αποκαλυπτικές εμφανίσεις on camera, όπως οι Μέγκαν Φοξ και Αντριάνα Λόμα, που βρέθηκαν στη δεύτερη και τρίτη θέση της ψηφοφορίας αντίστοιχα.

Η Χέντριξ έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Mad Men», η οποία γνωρίζει τεράστια επιτυχία όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Δύο πράγματα που ελάχιστοι γνωρίζουν για εκείνη είναι ότι πριν ασχοληθεί με την υποκριτική ήταν μοντέλο, κάτι που την έχει βοηθήσει πολύ στο στήσιμό της μπροστά στην κάμερα, καθώς επίσης ότι το κόκκινο δεν είναι το πραγματικό χρώμα των μαλλιών της, αλλά τα βάφει έτσι από ηλικία δέκα ετών!

Εδώ κι ένα χρόνο είναι παντρεμένη με τον κατά δύο χρόνια νεότερό της ηθοποιό Τζόφρι Αρεντ, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός συναδέλφου, και στόχος της είναι να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη οικογένεια μαζί του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι λατρεύει τις καμπύλες της συζύγου του, αλλά και το ταλέντο της στη μαγειρική.


 
ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...