Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η Βάσια Λόη αποκαλύπτει τα πάντα για το γάμο της

Όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης θα ανταλλάξει σε λιγότερο από ένα μήνα η Βάσια Λόη με τον σύντροφό της, Νικόλα Μαδιά. Στις 28 Μαΐου θα δώσει το ομορφότερο ραντεβού της ζωής της.

Η παρουσιάστρια, αν και δε θέλει να δίνει συνεντεύξεις για το γάμο της, μίλησε για το πώς αισθάνεται στην  εκπομπή του Alter Life&Style.

«Είμαστε στο τελικό στάδιο σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι» είπε χαρακτηριστικά η ξανθιά καλλονή που αν και ο καιρός που θα ντυθεί νυφούλα πλησιάζει, εκείνη δεν έχει άγχος, είναι «άνετη».

«Στην τελετή θα είναι μόνο οι οικογένειές μας αλλά μετά θα έχουμε ένα πάρτυ όπου θα υποδεχτούμε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ενώ τόνισε πως δεν θα υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες κατά τη διάρκεια τέλεσης του μυστηρίου. Εξάλλου όπως έχει δηλώσει, δεν «θέλει να ξεπουλήσει το γάμο της, ούτε να καταντήσει γραφικό».

Σε ότι αφορά τις παπαρατσικές φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουμε δει σε περιοδικά, η Βάσια Λόη, ξεκαθαρίζει πως είναι «είναι αθώες». «Συγκεκριμένα στείλαμε με το Νικόλα και κάποιο εξώδικο σε συγκεκριμένο περιοδικό και το βάλανε μετά από δύο εβδομάδες»  γιατί ο επιχειρηματίας-σύτροφός της δεν έχει καμία σχέση με το χώρο και δε θέλει να είναι στις φωτογραφίες.

Σε ότι αφορά την ώρα του γάμου της που συμπίπτει με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε: «Από το Star, δεν ξεφεύγει τίποτα. Δεν έχει καμία σχέση με το θέμα του Star.»

H παρουσιάστρια, μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και για την πρόταση γάμου. «Γνωριστήκαμε σε μία εκδήλωση σε διπλανά τραπέζια. Μας σύστησε ένας φίλος και μετά από τρεις μέρες με πήρε τηλέφωνο να πάμε την επομένη για φαγητό».

Σε ότι αφορά την πρόταση γάμου έγινε «ένα χρόνο πριν που είχαμε πάει για Πάσχα στη Σύρο…»

Τέλος, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που την θέλουν να είναι ήδη έγκυος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...