Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Η Βίκυ έχασε τον αγαπημένο της παππού

Δύσκολες ώρες περνάει η Βίκυ Καγιά. Η λαμπερή παρουσιάστρια και μοντέλο πριν από λίγες μέρες έχασε τον πολυαγαπημένο της παππού, τον πατέρα της μητέρας της, Αλεξάνδρας. Εφυγε ξαφνικά και η ίδια δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί στην οικογένειά της. Ανήμερα την Πρωτομαγιά η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με τον σύντροφό της Νίκο Κριθαριώτη ταξίδεψε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά για να πουν το τελευταίο αντίο στον δικό τους άνθρωπο.

Η Βίκυ ήταν συντετριμμένη, ενώ ο Νίκος, που δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της, της κρατούσε το χέρι και της έδινε δύναμη και κουράγιο. Αν και ο παππούς της έμενε μακριά, ήταν πολύ δεμένη μαζί του και πολύ συχνά ταξίδευε στην Κρήτη για να τον βλέπει.

Κι εκείνος όμως της είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και τη θαύμαζε πολύ. Παρακολουθούσε την καριέρα της από τα πρώτα της βήματα και καμάρωνε για την πορεία της εγγονής του. Τη στήριζε πάντα και ήταν στο πλευρό της και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα.

Η Βίκυ από τα πρώτα λεπτά που πληροφορήθηκε το δυσάρεστο νέο από τη μητέρα της έπεσε σε θλίψη και δεν είχε διάθεση να μιλήσει σε κανέναν. Ούτε καν απαντούσε στα τηλέφωνα συμπαράστασης των φίλων και συνεργατών της. Από το μυαλό της εκείνη την ώρα περνούσαν οι όμορφες στιγμές που έζησε κοντά στον παππού της, ένα από τα πιο λατρεμένα της πρόσωπα. Τις καλές κουβέντες που της έλεγε κάθε φορά που τον συναντούσε θα της κρατάει πάντα μέσα της σαν φυλαχτό.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...