Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Φινάλε Λάκη στην Λάρισα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Στο «Τσαντίρι» του Λάκη και ο Χριστόφορος! Με εκπλήξεις αναμένεται να ολοκληρώσει τη σεζόν ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς, όπως λέγεται, συζητεί με τον πρώην συνεργάτη του Χριστόφορο Παπακαλιάτη να δώσουν μαζί την... τελευταία παράσταση, στην Λάρισα, όπως αποκάλυψε χτες το βράδι.

Μετά από δέκα χρόνια στα οποία είχε τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να αφήνουν στην άκρη τις όποιες αψιμαχίες προέκυψαν κατά τη συνεργασία τους. «Εκπληξη της χρονιάς» έχουν χαρακτηρίσει πολλοί την πιθανή αυτή συνάντηση, ενώ την περιμένουν πώς και πώς.

Ο κολλητός του Τζίμη (με την μαλλούρα) των «Δέκα μικρών Μήτσων» μεγάλωσε, ωρίμασε και επιστρέφει πίσω στον φίλο του, Λάκη, προκειμένου να συζητήσουν αυτή τη φορά το επίκαιρο θέμα του ΔΝΤ. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που διαρρέουν σχετικά με την «απρόβλεπτη συνάντηση» Λάκη - Χριστόφορου, η δυο τους θα ανέβουν στη σκηνή του τσαντιριού μιλώντας αποκλειστικά για τα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας με το γνωστό χιουμοριστικό τους τρόπο, με κείμενο που θα έχουν φτιάξει από κοινού οι δύο πρώην συνεργάτες. Με αγωνία αναμένουν αυτή τη συνάντηση τόσο οι θαυμαστές του Λάκη Λαζόπουλου όσο και του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθώς οι δύο ηθοποιοί δεν έχουν βρεθεί ξανά (τουλάχιστον «on air») μετά το τέλος των «Δέκα μικρών Μήτσων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...