Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Ποια πασίγνωστη παρουσιάστρια φεσώνει κόσμο και κοσμάκη;


Ποιος είπε ότι οι διάσημοι δεν ψωνίζουν… βερεσέ; Πασίγνωστη παρουσιάστρια, που τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω της έχει φεσώσει κόσμο και κοσμάκη.

Βλέπετε η συγκεκριμένη κυρία έχει πάρα πολύ κακή σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων και γι’ αυτό εδώ και πολλά χρόνια την έχει αναλάβει συγγενής της πρώτου βαθμού. Ο συγγενής αυτός όμως είναι πολύ σφιχτοχέρης και δεν αφήνει στην παρουσιάστρια πολλά περιθώρια για περιττές σπατάλες.

Θα μου πείτε, περιττές σπατάλες για εκείνον, γιατί η παρουσιάστρια, ειδικά τώρα που προβάλλεται κάπως περισσότερο θέλει τα σέα της και τα μέα της. Τα έξοδα λοιπόν αυξάνονται. Και να σου τα ψώνια για ρούχα, και να σου τα σπα και τα μασάζ, και να τα μανικιούρ και τα κομμωτήρια.

Και επειδή τα λεφτά που της δίνει ο… διαχειριστής της δεν φτάνουν για όλα αυτά τα λούσα, έχει βρει φίλους και γνωστούς και τους έχει… «ρημάξει», που λέει ο λόγος. Παίρνει 500 ευρώ από ένα φίλο, αφήνει απλήρωτους λογαριασμούς σε ινστιτούτα ομορφιάς και οι άλλοι, επειδή είναι αυτή που είναι ντρέπονται να της ζητήσουν πίσω τα δανεικά!!!

Τι τραβάνε κι αυτοί οι χριστιανοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...