Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ο πόλεμος των DVD μόλις άρχισε


Ο πόλεμος των DVD μόλις άρχισε, με την Τζούλια Αλεξανδράτου να «καρφώνει» έμμεσα πλην σαφέστατα την Μαριάννα Ντούβλη, που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το δικό της «πόνημα» αφήνοντας να διαρρεύσει πως θα έχει ολόκληρο σενάριο και δεν θα είναι απλά «κορίτσι - τζακούζι - σαμπάνια - δράση»...

«Ήμουν σίγουρη ότι θα με μιμηθούν», δήλωσε στο περιοδικό «Ok!» η Τζούλια, προσθέτοντας πως αν είχε παιδί δεν θα γύριζε πορνό.

Βρε για ποια χτυπάει η καμπάνα, για ποιά;

Εύκολη η απάντηση και -φυσικά- είναι η Μαριάννα Ντούβλη, που αναμένεταιοσονούπω στα περίπτερα και έχει δηλώσει πως θα κυκλοφορήσει DVD επειδή έχει και ένα παιδί να θρέψει!

«Αν ήμουν μητέρα θα πρόσεχα περισσότερο τι λέω και τι κάνω δημόσια... Ήμουν σίγουρη πως θα βγουν κι άλλες να με μιμηθούν -όχι βέβαια υπέρβαρες γιατί στο βίντεο δεν μπορείς να κάνεις ρετούς όσο καλά κι αν σε φωτίσουν», πρόσθεσε στο περιοδικό η «απόλυτη».

Σύννεφο πάνε οι μπηχτές, ενώ η Τζούλια προέβλεψε πως οι αντίζηλές της «θα απασχολήσουν για λίγο την δημοσιότητα και μετά θα τις ξεχάσουμε», εν αντιθέσει με την ίδια που υπήρξε τοπ μόντελ και παρουσιάστρια, ενώ τώρα είναι επιτυχημένη τραγουδίστρια!

Για ποιό από όλα να χτυπήσουμε το κεφάλι μας στον τοίχο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...