Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Άγριος καβγάς Πανταζόπουλου - Ρίας Αντωνίου


Τίτλους τέλους στη σχέση τους φαίνεται πως έριξαν ο Ηλίας Πανταζόπουλος και η Ρία Αντωνίου, μετά από άγριο καβγά που είχαν στη Λάρνακα και, μάλιστα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων ενός νυχτερινού μαγαζιού!

Ηλίας και Ρία ταξίδεψαν μέχρι την Κύπρο την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου η ξανθιά - πρώην μελαχρινή - πιο πριν ξανθιά να προωθήσει το τραγούδι της «Give Me».

Όσο η Ρία μοχθούσε για την... τέχνη, λένε οι πληροφορίες, ο μάνατζερ - αγαπημένος έπινε σφηνάκια με αιθέριες υπάρξεις που βρίσκονταν στο μαγαζί! Μα η κοπέλα να ιδρώνει για να βγουν τα προς το ζην και εκείνος να κάθεται αραχτός και, μάλιστα, με άλλες; Α πα πα...

Μάλιστα, ο Ηλίας συνέχισε τα «εβίβα» και «άσπρο πάτο» ακόμα και όταν η καλή του τελείωσε την εκτέλεση και καθόταν με σταυρωμένα χέρια (και πόδια) στον διπλανό καναπέ!

Μία, δύο, τρεις γύρες σφηνάκια, δεν άντεξε άλλο η αοιδός...

Το έντονο ύφος της Ρίας εξόργισε τον Ηλία, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τότε ο μάνατζερ πήρε το σακάκι του και έφυγε αφήνοντας την καλή του μόνη στα κρύα του λουτρού (τι ιππότης Θεέ μου...)!

Το σίριαλ συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, με τον Ηλία να μαζεύει τα πράγματά του (είναι και νοικοκύρης) και να φεύγει για Αθήνα με την πρώτη πρωινή πτήση!

Η Ρία, πάντως, έριξε μία... αποχαιρετιστήρια βόλτα στη Λάρνακα και γύρισε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου.

Πηγές από το περιβάλλον του μάνατζερ λένε πως η σχέση έλαβε τέλος... Μέχρι πότε, όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...